cd takılıyken çalışan bir kısıtlama programı

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
ecta
Üye

cd takılıyken çalışan bir kısıtlama programı

Mesaj gönderen ecta »

Merhaba arkadaşlar ben dvd şeklinde yaptığım eğitim yazılımlarımın bir nebzede olsa korunması için şunu yaptırtmak istiyorum Dosyalar ifo uzantılı video dosyaları bu arada. Dvd takıldığında içindeki ilk dosya power dvd tarzında bir program ile açılacak. Bununla birlikte arka plandada başka bir program açılacak buda, kişi cd sürücüsünün içine girmeye çalıştığında, cd takılıyken nero vb kopyalama programları çalıştırıldığında ve bunun gibi içeriği kopyalama ile ilgili işlemler yapıldığında dvd sürücüden dışa çıkacak. Tekrar taktığında içeriği izleyebilecek fakat yine kopyalama ile ilgili işlem yapılmaya çalışılırsa cd dışa çıkacak. Bunu yapabilecek arkadaşlarla ayrıntıları görüşmek isterim. Lütfen yardım edin. Şimdiden iyi çalışmalar. Ben sadece bu sistemin autorun çalışan makinalarda işlem göreceğinin farkındayım. Bu konuda boşa uğraşma falan tarzında şeyler yazmayın lütfen.
ecta
mkysoft
Kıdemli Üye
İletişim:

Re: cd takılıyken çalışan bir kısıtlama programı

Mesaj gönderen mkysoft »

Daha önce bu konuyu konuşmuştuk(arama yaparsanız bulabilirsiniz), kopya koruması yapabilen dvd yazıcılar var, onları kullanın.