http://wonderu.com/download/DSPack2006.rar Adresinden indirip kurabilirsniz.
kurulumu
iki yolu sırasıyla gösterin.
- (DSPackDir)\src\Directx9
- (DSPackDir)\src\DSPack
sonra
packages klasöründe bulunan
DirectX9_D2006.dpk arkasından DSPack_D2006.dpk compile et.
Devamında DSPackDesign_D2006.dpk install et.
Dspack delphi 2007
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
-
- Üye
Re: Dspack delphi 2007
Merhaba,
Delphi 7 kullanıyorum ve verdiğiniz adresten DSPACK2006'yı indirdim.
Kurulumu anlatırken
iki yolu sırasıyla gösterin demişssiniz.Tam olarak nerden gösteriyoruz bu yolları?Kurulum konusunda yardımcı olabilirmisiniz?
Teşekkürler
Delphi 7 kullanıyorum ve verdiğiniz adresten DSPACK2006'yı indirdim.
Kurulumu anlatırken
iki yolu sırasıyla gösterin demişssiniz.Tam olarak nerden gösteriyoruz bu yolları?Kurulum konusunda yardımcı olabilirmisiniz?
Teşekkürler
-
- Üye
Re: Dspack delphi 2007
Sanırım Library'e eklenmesini tarif etmiş. Tool>Environment Options>Library yolunu takip ederek yapabilirsiniz.
1 * Library ekledikten sonra File>Close All seçeneği ile aktif projeyi kapatın.
2 * File>Open yolunu takip ederek DirectX9_D2006.dpk arkasından DSPack_D2006.dpk seçin Compile edin.
3 * File>Open yolunu takip ederek DSPackDesign_D2006.dpk seçin ve Install edin.
4 * File>Close All ile kapatın ve gelen onay ekranında değişiklikleri kabul edin. (SAVE)
1 * Library ekledikten sonra File>Close All seçeneği ile aktif projeyi kapatın.
2 * File>Open yolunu takip ederek DirectX9_D2006.dpk arkasından DSPack_D2006.dpk seçin Compile edin.
3 * File>Open yolunu takip ederek DSPackDesign_D2006.dpk seçin ve Install edin.
4 * File>Close All ile kapatın ve gelen onay ekranında değişiklikleri kabul edin. (SAVE)