ISIK Unistaller Manager 1.0.0.0 Full Setup programı ile artık tüm programlar sizin bilginiz dahilinde silinecektir. İsteğinize göre ister tamamen kaldırın isterseniz sadece ismini kaldırın tercih sizin.
Tamamen tarafımız tarafından yapılmıştır. Hakları kullanana aittir ve tamamen dağıtılabilir.
Program tamamen ücretsizdir.
Herhangi bir soru veya sorun durumunda 7/24 mail atabilirsiniz.
Tamamen tarafımız tarafından yapılmıştır. Hakları kullanana aittir ve tamamen dağıtılabilir.
Bu işi de(tasarım) yapıyormusun.Ticari olarak yani.
USB programına baktım. Uninstallı yok. Hangi Shield ?
Bir USB ler sadece taşıyıcı olarak kullanılmıyor.
Bu gün printer da bağlarsın. Telefonunuda şarj edersin bunların kontrollerini yaptırsaydın çeşke.
Programa da şifre koyki sadece şifresini bilen çalıştırsın.
Hak hukuk lisans olayına da girme bence, sen bu yazılımların lisansını aldınmı ki o kadar bahsediyorsun.
conari yazdı:İlker grafikle çok uğraşıyorsun sanırım.
Bu işi de(tasarım) yapıyormusun.Ticari olarak yani.
USB programına baktım. Uninstallı yok. Hangi Shield ?
Bir USB ler sadece taşıyıcı olarak kullanılmıyor.
Bu gün printer da bağlarsın. Telefonunuda şarj edersin bunların kontrollerini yaptırsaydın çeşke.
Programa da şifre koyki sadece şifresini bilen çalıştırsın.
Hak hukuk lisans olayına da girme bence, sen bu yazılımların lisansını aldınmı ki o kadar bahsediyorsun.
Eline sağlık.
Merhaba öncelikle yorum için iyi veya kötü teşekkür ederim. ancak burada usb konusu yok o diğer programım buradaki Unistaller programı ayrıca lisans hakkında dediğinizide anlamadım??????
Bu Unistaller programını kullanmayı gerektirecek sebep nedir? Windows'tan daha mı iyi Unistall ediyor? veya windows'un kaldıramadığı kısımları da mı kaldırabiliyor? Her hangi bir bilgisayar kullanıcısının (bedava bile olsa) bir programı kurup çalıştırması için bir istek duyması gerekmez mi?
ilker1525 yazdı:
Merhaba öncelikle yorum için iyi veya kötü teşekkür ederim. ancak burada usb konusu yok o diğer programım buradaki Unistaller programı ayrıca lisans hakkında dediğinizide anlamadım??????
İşte Uninstaller yapmışsın ama bir önceki USB programının Uninstallı yok, neden?
Telif haklarını almadığın ürenlerin için o kadar lisans muhabbeti yapmana gerek yok.
bir de Hangi Shield kullanıyorsun. İnno setup değil sanırım.