paralel portla ışık kontrolü
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
paralel portla ışık kontrolü
merhabalar benim yapmam gereken şey 3 dakika 2 saniyede bir led ışığı yandırıp söndürmek tabi bu süreleri değiştire bileceğim bir yazılım olması lazım böyle bir program yapmak mumkünmü acaba nelere ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim saygılar.
Re: paralel portla ışık kontrolü
Arama yaparsanız bulabilirsiniz.
GetTickCount ile sürenin başladığı kısmı alabilir gerekli süre geçince ise ışıkları söndürebilirsin yaıcının kitapcığında nasıl haberleştirme yapacağını detaylı bir şekilde anlatır
burada mantık porttan gelen verileri parse ederek işlemek çok zor bir olay değil led yakma işide porttan yazıcıya göndereceğin özel karakterlerle gerçekleşecektir...
Kolay Gelsin...
burada mantık porttan gelen verileri parse ederek işlemek çok zor bir olay değil led yakma işide porttan yazıcıya göndereceğin özel karakterlerle gerçekleşecektir...
Kolay Gelsin...
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
ben paralel portun 2 ile toprak uçlarından 5 volt alabiliyorum şu an ama bu programı bir türlü yapamadım delphi ile yazılması önemli değil vb ile de olur yeter ki çalışsın yapa bilecek arkadaş varsa hakkı neyse veririm çok önemli benim için