Arkadaşlar merhaba,
Delphide yeniyim. sorum işe şu.
bir takım hesaplamaları program icinde sürekli kontrol edip, hesap değerlerini bir takım editler içerisinde göstermek istiyorum. bu hesaplama işlemini bir buton yada başka birşeyle Procedure içerisinde yapmak istemiyorum. Bunu arka tarafta program çalıştıgı sürece yapmak istiyorum.
bu konuyu nasıl yapabilirim , yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Hoşçakalın.
Ahmet Gürbüz
Procedure süz hesaplama.
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Procedure süz hesaplama.
+Demek istediğin, 'Sadece, procedure yaratmak istemiyorum.' ise visible özelliği false olan bir butonun onClick olayına kodlarını koyup, kodlarının çalışmasını istediğin zaman onClick yordamını tetiklemen yeterli.. 
+Ancak istediğin butonun veya editin eventlerinin de dışında birşey ise böyle birşey olabiliceğini sanmıyorum..
+ Kendiniz procedure yaratmayı neden istemiyorsunuz ki?

+Ancak istediğin butonun veya editin eventlerinin de dışında birşey ise böyle birşey olabiliceğini sanmıyorum..
+ Kendiniz procedure yaratmayı neden istemiyorsunuz ki?
Batuhan TAŞDÖVEN
'Yükseldikçe küçülen bir uçurtma..'
'Yükseldikçe küçülen bir uçurtma..'
Re: Procedure süz hesaplama.
sizin istediğiniz guardian tarzı birşey olabilir mi?simotion yazdı:Arkadaşlar merhaba,
Delphide yeniyim. sorum işe şu.
bir takım hesaplamaları program icinde sürekli kontrol edip, hesap değerlerini bir takım editler içerisinde göstermek istiyorum. bu hesaplama işlemini bir buton yada başka birşeyle Procedure içerisinde yapmak istemiyorum. Bunu arka tarafta program çalıştıgı sürece yapmak istiyorum.
bu konuyu nasıl yapabilirim , yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Hoşçakalın.
Ahmet Gürbüz
eğer öyle ise forumda arama yaparak isdtediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.