Quickrep Detail sorunu ÇÖZÜLDÜ

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
regedit1
Üye

Quickrep Detail sorunu ÇÖZÜLDÜ

Mesaj gönderen regedit1 »

Arkadaşlar mrb. satış faturası adında bir formum var. Bu formda da 2 adet dbgrid. Dbgridlerin birini musterikayit tablosuna bağladım diğerinide master detail kullanarak satis faturasi tablosuna. İstediğim gibi çalışmakta. dbgrid1den müşteriyi seçiyorum dbgrid2 de o müşterinin faturaları gözüküyor.

Bunun çıktısını alabilmek adına quickrep oluşturdum düzenledim. Firma bilgileri müşteri bilgileri geliyor fakat o müşteriye ait faturaların tamamı değilde sadece 1 tanesi geliyor. Tamamını nasıl gösterte bilirim?

QuickRep in fotosu;

Resim
En son regedit1 tarafından 28 May 2009 01:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
aslangeri
Moderator
İletişim:

Re: Quickrep Detail sorunu

Mesaj gönderen aslangeri »

s.a.
resimde görünene göre quickrepin dataset i stok tablosu. onu fatura tablosu yaptığınız zaman zaten faturaları göstermesi lazım.
bağlantılarınızı kontrol edin.
kolay gelsn.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
regedit1
Üye

Mesaj gönderen regedit1 »

Hocam dataset özelliğini satış faturasına bağladım. datafield i de stok koduna. Yani bağlantı normal. Ama sadece 1 kayıtı gösteriyor. seçili kayıtı. döngü falan mı kullanmam gerekiyor tüm kayıtları göstertmek için. buna gerek yoktu diye hatırlıyorum. Birde quickrp müşterikayıt yada satış faturasına bağlı olmalı ki müşterinin yapmış olduğu satışları göstersin. ikisinede bağlıyorum ama aynı. table15e bağladığımda herzaman ilk satış faturası gözüküyor. table2 ye bağlayıncada seçili faturayı gösteriyor. Birde hasdetail ayarı falan demişler ben o ayarı bulamadım nerde acaba?
Kullanıcı avatarı
conari
Üye

Mesaj gönderen conari »

Ben neden resimleri göremiyorum küü :?
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..
ResimResim