A4 boyutunda landspace olarak ayarlanmış kağıdı 2 sütun olarak kullanmak istiyorum. A4 kağıdının yarısını dolduran bir formum var bu formdan A4 kağıdı üzerine 2 tane yan yana çıkmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Yani istediğim yazıcıdan çıktı alırken bir sayfada 2 tane bastırını delphide quickrepla ayarını yapmak istiyorum. Teşekkür ederim
benim bilgilerim A5'yi dolduracak şekilde zaten yani sayfayı landspace olarak yatay çeviriyorum ilk sütununa detail yerleştirip bilgilerimi yerleştirdim. Bu bir sütunu tam olarak kaplıyor. 2. sütuna bilgi geçmiyor ekstra birşeyler mi yapmam gerekiyor acaba
Admin yazdı:sayfa da yeterli yazı/veri var mı? ilk kolon dolduktan sonra ikinci kolona geçer.
buna benzer birşey yapmıştım. Şey Columns'u tekrar 1'e getir. Eğer QrDB kullanıyorsan sayfanın bir ilk başına, bir de ortasına aynısından koyup ayarlarını yap. QrLabel kullanıyosan yine bir başa ve bir ortaya koy ve ikisini de atama yap.
- QuickReport'un Column değerini arttırdıkça, nesne üzerindeki yazdırılabilir alanı temsil eden, kesikli çizgilerle ayrılmış alanda değişiklik görmeniz lazım... Bu değişikliği görebiliyor musunuz ?
- QrDetail band, aşağıya doğru uzayıp giderken sağdaki yeni kolona geçer...