Delphi açılmıyor Yardım
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Delphi açılmıyor Yardım
sadece registry.slm yi silmeniz yeterli olacaktır.Eğer oda olmazsa silip komple tekrar kurun.
tek registry.slm yi silmem yeterli olmuyor ve olmazda zaten çünkü onu sildikten sonra delphi exe sine tıklayınca yine lisans hatası veriyor ve .borland klasöründe registry.slm yeniden oluşuyor.Normalde Registry.slm yi sildikten sonra C:\Program Files\Borland\Delphi7\Bin\D7Reg.exe bu programı çalıştırıp next diyip serial key kısmında yeniden next diyince delphi düzelip açılıyordu ancak bu sefer serial ve key ekranında serial ve key hatalı diyor next olmuyor .. ??
şu seriallere hata veriyor ;
Serial number : xxxx-xxxx-xxxxxx-xxxx
Authorization Key : xxx-xxx
Yardım edin lütfen....
Birde şu soruyuda peşiardı sorayım bari ;
Bende birsürü bileşen - component yüklü bunları tekrar bulup yüklemem çok zor.Component backup gibi birşey varmı
??
şu seriallere hata veriyor ;
Serial number : xxxx-xxxx-xxxxxx-xxxx
Authorization Key : xxx-xxx
Yardım edin lütfen....
Birde şu soruyuda peşiardı sorayım bari ;
Bende birsürü bileşen - component yüklü bunları tekrar bulup yüklemem çok zor.Component backup gibi birşey varmı

forumda delphinin yeniden yüklenmesi durumunda bileşenlerin nasıl yükleneceği ile ilgili birkaç yazı vardı araştırırsanız onları bulabilirsiniz.
Sitemizde serial, key vs. paylaşımı yasak....
Sitemizde serial, key vs. paylaşımı yasak....
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Hay hay. Oncelikle bu adrese gir daha sonra Delphi lisansi satin almak istedigin soyle, bundan sonrasi btgrubuna kalmistugsat yazdı:Yardım edin lütfen....

Önceden açılıyordu normal diyoruz sen gelmiş bize ürün satmaya çalısıyorsun ebe (in)san ...
aslangeri bey dediğiniz şekilde aradım ancak hiçbir neticeye ulaşamadım.Eğer sizde link varsa yollayabilirmisiniz ..
Hayırlı günler.
Hayırlı günler.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
*birkaç smiley buraya gelecek*tugsat yazdı:![]()
![]()
![]()
![]()
Önceden açılıyordu normal diyoruz sen gelmiş bize ürün satmaya çalısıyorsun ebe (in)san ...
Önceden crackli kullanıyordun da sorun yoktu şimdi sorun olmuş. Zeki çocuk seni.. Format at ya da lisans al geçer. Bu arada btgrubu ile hiçbir ilgim yok.