Merhabalar.
Öncelikle herkese kolay gelsin.
Sorunumu anlatmadan önce ne yapmak istediğimi anlatayım. Projemde Database kayıtlı siteler var ve bu sitelerdeki kayıtlar Timer ile belirlediğim zaman aralıklarında PageControl altında açılan TabSheet lerde webbrowser da açılıyor. Normalde program işini yapıyor herhangi bir sorun yok. Ancak bazı sitelere ait kayıtlar 500ün üzerinde olduğundan açılan sayfalardan dolayı haliyle program kilitleniyor.
Şimdi sorunum şudur :
Tabsheet olarak açılan websayfalarının yine belirlenen zaman aralığında ( mesela 20 sn sonra) ilk açılan sayfadan itibaren kapanmasını sağlamamam gerekiyor. Günlerdir aramadığım, benzer olabilecek incelemediğim konu kalmadı. Tabsheet in ilksayfa sonraki sayfa gibi kullanıldığına hiç rastlamadım. sadece activepage, pageindex var onlarlada çözüme ulaşamadım.
Yardımlarınız için teşekkürler.
PageControl, WebBrowser ve Timer
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: PageControl, WebBrowser ve Timer
Herkese kolay gelsin.
sorunu hala çözemedim. Pagecontrol kullanmaktan vazgeçiyorum.
Herhangi bir websayfasındaki
posting.php?mode=reply&f=2&t=26578 örnek bu olsun. t= ' den sonraki sayıları nasıl alabilirim. kayıtların listesini almam gerekli ve bunu elle giriyorum. Bunun bir kolay yolu mutlaka vardır ama ben beceremedim.
sorunu hala çözemedim. Pagecontrol kullanmaktan vazgeçiyorum.
Herhangi bir websayfasındaki
posting.php?mode=reply&f=2&t=26578 örnek bu olsun. t= ' den sonraki sayıları nasıl alabilirim. kayıtların listesini almam gerekli ve bunu elle giriyorum. Bunun bir kolay yolu mutlaka vardır ama ben beceremedim.