selamlar, direkt konuya girmek istiyorum:
Arkaplanda bir webbrowser ile bir sayfa açıyorum, bu sayfada bir Flash Menu var bu menudeki menu bileşenlerinden bazılarına giriş yaptırmam gerekiyor, bir buton vs. olsa tamamda flash menu bileşenine arkaplana nası tıklatacam bilgisi olan var mı?
Flash Menu
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Flash Menu
flash butona tıkladığınızda nasıl bir işlem gerçekleşecek?
yine flash da bir işlem yapılacaksa bilemiyorum ama sayfa yönlendirme, başka bir web sayfasını açma ise direk webbrowser.navigate() ile halledebilirsiniz.
yine flash da bir işlem yapılacaksa bilemiyorum ama sayfa yönlendirme, başka bir web sayfasını açma ise direk webbrowser.navigate() ile halledebilirsiniz.
bazen yükselmek için önce dibi görmek gerekir...
forumda soru sormadan önce bakılmalı bence
daha fazlası için...
yürümeyi öğrenmeden koşmaya çalışanlar için, tökezleyip düşmek kaçınılmazdır...

forumda soru sormadan önce bakılmalı bence
daha fazlası için...
yürümeyi öğrenmeden koşmaya çalışanlar için, tökezleyip düşmek kaçınılmazdır...

Re: Flash Menu
Bir bankaya ait bir işlem bu, solda menu var sağda ise o menudeki işlemlerin sonucu var bu sonuçların bir kısmı içerik bir kısmıda sayfa yönlendirme olabilir, mesela solda menude ödemeler var bastığınız zaman yaptığınız ödemelerin detayları sağda gösteriliyor veya solda hesap bilgileri var tıklayınca hesaplarınız sağda bakiye bilgileri vs. ile birlikte çıkıyor bu şekilde yaklaşık 10 buton var bunlara tıklatmam lazım webbrowser.navigate ile nasıl yapılır bilmiyorum direkt adres olmadığı için ama başka yolu varsa paylaşırsanız sevinirim.
UWESIS CORPORATION