Merhaba arkadaşlar, uzaktaki makinalarda bazı uygulamarı duruma göre sonlandırmak istiyorum.
dospromt da killtask denedim.
RPC servis kapalı ise işlem yapmıyor. Delphi tarafında bu işi nasıl yapabilirim?
Server client mimarısini dahil etmeden tabi.
Remote makinada Kill Process
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Remote makinada Kill Process
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..

Re: Remote makinada Kill Process
Mecazi anlamda bir elinin diğer makinede olması lazım. Yani küçük server ve bununla anlaşacak küçük bir client yazman gerekecek. Yazılım hazırlamadan da uzak masaüstü kullanarak manuel olarak görev yöneticisine müdahale edebilirsin. Şimdi denedim teyid ediyorum, ( CTRL + SHIFT + ESC ) tuş kombinasyonu uzak masaüstünde de çalışıyor.
Hoca yorumun için teşekkürler.
Clientlarda bunun için uygulama çalıştırmak istemiyorum.
Clientlarda bunun için uygulama çalıştırmak istemiyorum.

Benim de bu konuda benzer bir sorunum var:
Şehrin belli noktalarında kiosklar var. Bunlara LogMeIn ile ulaşıp çeşitli güncellemeler yapabiliyoruz. Ancak belli belirsiz zaman sonra kendiliğinden kapanıyor bu kiosklar. Bazısı 5 - 6 saat sonra bazısı da 1 saat içinde. Yani daha hiç 24 saat kesintisiz çalışan olmadı. Loglarına bakıyoruz , normal kapat komutuyla kapatıldı şeklinde.. Ters bir durum yok. Elektrik kesintisi falan da değil. Nasıl kapandıklarını bir türlü çözemedik.
Şehrin belli noktalarında kiosklar var. Bunlara LogMeIn ile ulaşıp çeşitli güncellemeler yapabiliyoruz. Ancak belli belirsiz zaman sonra kendiliğinden kapanıyor bu kiosklar. Bazısı 5 - 6 saat sonra bazısı da 1 saat içinde. Yani daha hiç 24 saat kesintisiz çalışan olmadı. Loglarına bakıyoruz , normal kapat komutuyla kapatıldı şeklinde.. Ters bir durum yok. Elektrik kesintisi falan da değil. Nasıl kapandıklarını bir türlü çözemedik.
-
- Üye
İyi de ne iş yapıyor bu?