Selam arkadaşlar;
Telekomun yada başka bi kurumun telofon numarası gönderip, gönderilen telefonun kayıtlı olduğu adresi alabilieceğimiz bi servisi varmıdır ? Yahut arayan numaranın adresini bulmanın başka bir yöntemi varmıdır?
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekürler.
Telefon Numarasından Adres Bulma ?
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Telefon Numarasından Adres Bulma ?
Bilgimin olmamasının yanında, düşüncemin bu işin yasal olmadığını veya herkese verilecek bir bilgi olmadığını olduğunu söylemek isterim.
Batuhan TAŞDÖVEN
'Yükseldikçe küçülen bir uçurtma..'
'Yükseldikçe küçülen bir uçurtma..'
-
- Üye
ilgin için teşekürler qamyoncu.Bende senin gibi düşünüyordum fakat nette kısa bi araştırmada bu tür programlardan bahsedildiğini gördüm ve eğer yasal yoldan yapılabiliyorsa çok işime yarayacak.
Arayan numaranın illaki vardır.
Çünkü filmlerde falan hep görüyoruz. konuşurken polisler yer saptıyorlar.
Çünkü filmlerde falan hep görüyoruz. konuşurken polisler yer saptıyorlar.
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..

Özel bir veritabanı varmış. Sanırım bu telefon -adres bilgisi Türk Telekom tarafından sağlanıyor. Oradan, arayan kişinin haritadaki yerini görüyorlar. Gizli numara ile arayanı da görüyorlar. Gizlilik sadece sıradan vatandaş için. Bu resmi kurumlara geçeli değil. Yani resmi kurumsanız bu bilgiye ulaşabiliyorsunuz. Kullanılan cihaz
Gönder numarayı cep numaranı da yolla ben sana adresini vereyim.
Gürkan ARKAŞ
Türk Telekom&TTNet Müşteri Hizmetleri Uzmanı

Şu anda böyle bir hizmetimiz bulunmamaktadır.Ama yakında 11818 i web e dökeceğiz o zaman sorgu şansınız olacak...

Gürkan ARKAŞ
Türk Telekom&TTNet Müşteri Hizmetleri Uzmanı

Şu anda böyle bir hizmetimiz bulunmamaktadır.Ama yakında 11818 i web e dökeceğiz o zaman sorgu şansınız olacak...
-
- Üye
Teşekürler Gürkan. Sen bana cep numaranı ver ben bütün gelenleri mesaj atayım sana
Bu 11818 i servis olarakta kullanabilsek ya gönderelim noyu ver adresi