kolay gelsin herkese
wolvox ile asp bağlantısı yaptım site gayet iyi durumda çalışıyor 2 tane ayrı sorunum var onların birini başka bir başlıkta açtım buda ayrı bir sorunum
stok kartında stok adetleri yazmıyor stok hareketleri diye ayrı bir tablo var o tablodada kalan miktar falan filan yok mecburen devir varsa devir giren miktar dan cıkan miktarı hesaplatarak kalan miktarı sayfaya yazdırmak ama bir türlü yapamadım yardımlarını beklemekteyim şimdiden herkese teşekürler..
@FreeMan35 mesajını değiştirmek zor değil "acil" "pls" ???
stok takip
Re: stok takip acil pls
Stok hareket tablosunda stok koduna göre gruplayıp SUM(GirenMiktar - CikanMiktar) tarzında bir sql yazmalısınız.
s.a.
forum kuralları pls.
forum kuralları pls.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
-
- Üye
işte onu yazamadım ve yapamadım yardımcı olabilirmisiniz.
tablo larım
KPB_GMIK KPB_CMIK ÖRNEK BUNLAR BİRDİNİNDEN CIKTIGINDA ÖRNEK 1 STOKDA 1 VAR 0 STOKDA BULUNMAMAKTADIR DİYEBİLECEGİM BİR YOK FORMÜL PLS.
tablo larım
KPB_GMIK KPB_CMIK ÖRNEK BUNLAR BİRDİNİNDEN CIKTIGINDA ÖRNEK 1 STOKDA 1 VAR 0 STOKDA BULUNMAMAKTADIR DİYEBİLECEGİM BİR YOK FORMÜL PLS.
-
- Üye
Set GIREN=Conn.Execute("select sum(KPB_GMIK) FROM STOKHR where BLSTKODU LIKE '%"&Kimlik&"%'" )
Set CIKAN=Conn.Execute("select sum(KPB_CMIK) FROM STOKHR where BLSTKODU LIKE '%"&Kimlik&"%'" )
KALAN=GIREN(0)-CIKAN(0)
<%response.write "" &KALAN%>
olarak db den cıkartma yaptım fakar cıkan miktar varsa yazıyor sorun yok örnek giren 10 cıkan 1 kan 9 onda sorun yok fakat malzeme zadece gelmiş 10 ama hiç öıkış hareketi yok o yüzden kalan kısmında hiç bir şey yazmıyor yardım edebilecek birileri varmıdır kolay gelsin .
Set CIKAN=Conn.Execute("select sum(KPB_CMIK) FROM STOKHR where BLSTKODU LIKE '%"&Kimlik&"%'" )
KALAN=GIREN(0)-CIKAN(0)
<%response.write "" &KALAN%>
olarak db den cıkartma yaptım fakar cıkan miktar varsa yazıyor sorun yok örnek giren 10 cıkan 1 kan 9 onda sorun yok fakat malzeme zadece gelmiş 10 ama hiç öıkış hareketi yok o yüzden kalan kısmında hiç bir şey yazmıyor yardım edebilecek birileri varmıdır kolay gelsin .