Benim Sorunum Ms Sql de bir işlem yaparken ,forum üzerinde bir animasyon göstermek
ama queryi açtığım anda animasyon donuyor ve query deki işlem bitene kadar devam etmiyor.
animasyon işlemini bir Thread içindede yapsam da sonuç yine aynı, kullandığım component
unidac 3.00.0.9 animasyon işlemini ise 7 resmi image içine sırasıyla koyarak yapıyorum.
Bu konuda neler yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim...
Data Açarken Geçen Süre
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Data Açarken Geçen Süre
Kimseye hiçbir şey öğretemem, sadece onların düşünmelerini sağlayabilirim.
SOKRATES
SOKRATES
Re: Data Açarken Geçen Süre
Bu durum çalıştırılacak olan sql kodunun bir thread içinde çalıştırılması ile çözüme kavuşabilir. Thread'ler hakkında detaylı bilgi için sitemde bulunan 4 makale işinize yarayabilir.
makaleler tam olarak nerdethelvaci yazdı:Bu durum çalıştırılacak olan sql kodunun bir thread içinde çalıştırılması ile çözüme kavuşabilir. Thread'ler hakkında detaylı bilgi için sitemde bulunan 4 makale işinize yarayabilir.
SOKRATES
SOKRATES
Kusura bakmayın ama,bu kadarına da armut piş ağzıma düş mü denir ne denir bilemiyorum.Rew33 yazdı:makaleler tam olarak nerdethelvaci yazdı:Bu durum çalıştırılacak olan sql kodunun bir thread içinde çalıştırılması ile çözüme kavuşabilir. Thread'ler hakkında detaylı bilgi için sitemde bulunan 4 makale işinize yarayabilir.
Benim söylemek istediğim sistemden kastınız neydi onu sordum.çünkü delphinin benim sistemime attığı örneklerin hepsini inceledim ondan dolayı tam olarak nerde diye sordum.thelvaci yazdı: Kusura bakmayın ama,bu kadarına da armut piş ağzıma düş mü denir ne denir bilemiyorum.
Şimdi sitede buldum dediğiniz kodları teşekkürler.
SOKRATES
SOKRATES
- sabanakman
- Kıdemli Üye
Forumdaki, Makale ve ipucu başlığındaki konulardan araştırma yaparak faydalanabilirsiniz. Belki sorulan sorular üzerinden de genel arama yaparak işinize yarar bir şeyler çıkarabilirsiniz.
Şaban Şahin AKMAN
Unidac dataset componentlerinin bir kısmının "AfterFetch" ve "BeforeFetch" eventleri mevcut.
Eğer SQL komutunda "SELECT" işlemi yapıyor veya SQL komutu bir şekilde sonuç dataseti döndürüyorsa bu eventler belirteceğiniz kayıt alındıkça (misal 25) tetiklenir.
Bu eventleri kullanarak animasyonu gösterebilirsiniz.
Eğer SQL komutunda "SELECT" işlemi yapıyor veya SQL komutu bir şekilde sonuç dataseti döndürüyorsa bu eventler belirteceğiniz kayıt alındıkça (misal 25) tetiklenir.
Bu eventleri kullanarak animasyonu gösterebilirsiniz.