Firebird veritabanı yedekleme sitemi

Firebird ve Interbase veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
çetinkaya

Firebird veritabanı yedekleme sitemi

Mesaj gönderen çetinkaya »

S.A Arkadaşlar firebird v.2.1 ile yazmış olduğum ticari bir uygulama var.Bu programa nasıl vt yedeklemesi yaparım diye düşünürken bir arkadaşım vt dosyasının sağ tuş tıkladığın zaman firebird ün kendi veritbanı yedeklemesi çıkar dedi programımı bir internet kafede test ederken bu özellik çıkıyordu pc de ama az sonra eve geldim evdeki bilgisayrımda firebird vt dosyasına sağ tuş tıklaıdğpım zaman backup özelliği çıkmıyor sizce ne yapmam laızmm ..? Birde bu sistem nasıl kullanılır sağlam mı bir yol mu ..???
zyildiz
Üye

Re: Firebird veritabanı yedekleme sitemi

Mesaj gönderen zyildiz »

viewtopic.php?f=12&t=19416

Yukarıdaki sayfayı bir incele biraz araştırırsan benzer başka programlarda var. istersen zamanında varsa kendinde yazabilirsin.
Medeniyet dediğin hayat almaz, hayat verir. Senin dedelerin ninelerin bunu gerçekleştirdi... Şemsettin YEŞİL
Kullanıcı avatarı
CiTiZEN
Üye

Mesaj gönderen CiTiZEN »

ben d2007 de bckfile bileşeni ile sıkıştırıp saklıyorum bi algoritma yazdım kendim o şekilde sorunsuz şimdilik, zamanınız varsa sizde aynını yapabilirsiniz.
UWESIS CORPORATION
çetinkaya

Mesaj gönderen çetinkaya »

ilginiz ve verdiğiniz cevaplar için tşk ederim..