cxgridde istenmeyen + işaret
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
cxgridde istenmeyen + işaret
S.A. arkadaşlar.
Bildiğiniz gibi cxgrid te master-detail tablo gösterimi var. başında + işareti ile birlikte. Yalnız benim istediğim detail tabloda kayıt sıfır ise + işaretini göstermesini istemiyorum. bir kaç programda gördüm. ama nasıl yapılıyor bir türlü anlayamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
Bildiğiniz gibi cxgrid te master-detail tablo gösterimi var. başında + işareti ile birlikte. Yalnız benim istediğim detail tabloda kayıt sıfır ise + işaretini göstermesini istemiyorum. bir kaç programda gördüm. ama nasıl yapılıyor bir türlü anlayamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
- kadirkurtoglu
- Üye
Re: cxgridde istenmeyen + işaret
3 saattir aralıksız deniyorum. yok bulamadım 

- pasa_yasar
- Üye
Cxgrid görünmesini istemedğin level tıkla ve options bölümünden "Tabsforemptydetails" özelliği False yap. Sorun çözülür
level options Tabsforemptydetails böyle bir bölüm göremedim. (v4.5.1) sürüm farklılığı olabilir mi acaba.
cx gridin üzerinde seçenekler var hani sağ alt köşede duruyor. Level ları gösterir. Oradan cxgrid1level2 diye yazar ona tıkla öncelikle sonra properties penceresinden options un artısına tıkla oradanda tabsforemptydetails i false yap.
Kolay gelsin.
Kolay gelsin.
cxGridLevel2 -> Options bölümünde
DetailFrameColor
DetailFrameWidth
detailTabsPosition mevcut.
sanırım anlama kabiliyetimi yitirdim. yada bu sürümünde böyle bir şey yok.
DetailFrameColor
DetailFrameWidth
detailTabsPosition mevcut.
sanırım anlama kabiliyetimi yitirdim. yada bu sürümünde böyle bir şey yok.
Sanırım senin versiyon eski olduğu için o seçenek yok. Ben 6.49 kullanıyorum 4.5.1 baya bi eski.
Verisiyon değiştir bence.
Verisiyon değiştir bence.