Fast Report Termal Yazıcı
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Fast Report Termal Yazıcı
Merhaba, arkadaşlar. Uygulamadan termal yazıcıya bır makbuz yazdırmak istiyorum. Normal bir lazer ya da inkjet yazıcıyla hiç bir problem yok. Ama termal yazıcıyla aynı şey olmuyor. Bir yazılım geliştiren firmanın elemanı bunu delphide ayarlayabileceğimi söylüyor. Ama nasıl olduğunu söylemiyor. Acaba gerçekten termal yazıcılarda durum farklı mı? Ekstradan yazman gereken bir kod var mı? Bir de bunu fast reportla yapa bilir miyim?Eğer bilen varsa detaylı bilgi verebilir mi? Saygılar
İstikrar sürsün, Türkiye'm büyüsün inşallah.
Re: Fast Report Termal Yazıcı
eleman sallamış
termal yazıcılar koruma amaçlı ayarlarını default orta derecede ayarlıyorlar.yani buna ısıtma derecesi denebilir.Isı az geldiği içinde yazmıyor gibi görünüyor.hangi rapor tool u ile yapman fark etmez. Yazıcı özelliklerinden gelişmiş bölümünde olması gerekir oralarda bir yerdeydi 3-4 yıl önce banada sıkıntı vermişti.tam yeri şu an aklımda değil. Bu ayar yeri yazıcıya hatta yazıcının driver versiyonuna gşre bile değişebiliyor,yani arayıp bulucan
Zebra TLP 2844 de "yazdırma tercihleri"nde "Device options"->Head settings-> Print darkness sonundan bir önce eğer okunuyorsa 2
gavur düşük yaptıysa vardır bir sebebi
Kolay gele

Kolay gele
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5
Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5
Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
Re: Fast Report Termal Yazıcı
Doğru ya, nihayet çalıştı. Gerçekten de yazıcının kendi ayarlarındanmış ve tamı tamına freeman35 kardeşimizin dediği gibiymiş. Ben de ayarları kurcaladım ve gayet güzel çalışıyor
İstikrar sürsün, Türkiye'm büyüsün inşallah.