Ben Resmi dairede çalışıyorum.Kimlşk paylaşım sistemind değişiklik yapılmış. Ama ben yenisini uyarlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
http://212.175.169.157/sbkpsws/service.asmx linkini inceleyebilirsiniz. Orjinal functionlar burada;
Önceki kodlar;
procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
begin
InvRegistry.RegisterInvokeOptions(TypeInfo(ServiceSoap), ioDocument);
end;
procedure TForm1.RzBitBtn2Click(Sender: TObject);
var
cc:AdresKisiBilgi ;
vv: ServiceSoap;
TC: int64;
xx: WideString;
begin
vv := nil;
cc.Free;
TC := StrToint64(mbEdit1.Text);
if (Length(IntToStr(TC)) = 11) and (IntToStr(TC) <> EmptyStr) then
begin
try
try
Application.ProcessMessages;
Screen.Cursor := crHourGlass;
cc := AdresKisiBilgi.Create;
vv := GetServiceSoap(true, '', HTTPRIO1);
cc := vv.IlIlceMerkeziAdresKisiBilgiSorgula(StrToInt(Trim(Label41.Caption)),Label42.Caption, TC);
Edit1.Text :=vv.lIlceMerkeziAdresi_Il;
Edit2.Text := cc.IlIlceMerkeziAdresi_Il;
finally
Screen.Cursor := crDefault;
vv := nil;
cc.Free;
end;
except
begin
MessageBox(0, 'Bilgisayarlarından Boş Bilgi Geliyor....', 'Lütfen Dikkat !!!', MB_ICONQUESTION or MB_OK);
edit1.Text:='';
edit2.Text:='';
end
end;
end;
end;
Kimlik Paylaşım Sistemi
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Kimlik Paylaşım Sistemi
Sistem ip numarası ile yetkilendiriliyor. Kullandığınız ip numarası yetkilendirmelisiniz.
username ve password girişi yapmamışsınız. bunları tanımlamanız gerekiyor. yanlış hatırlamıyorsam son düzenleme ile birlikte soap header ile password ve şifre gitmesi gerekiyor. onun içinde wse kullanılıyor. sitede daha önce bu konu konuşulmuştu. ona göre gerekli değişimleri yapabilirisiniz. onları inceleyin gerekli değişiklikleri yapın takıldığınız diğer yerlere bakarız.
İp korumalı olduğu için deneme yapma şansımız yok.
username ve password girişi yapmamışsınız. bunları tanımlamanız gerekiyor. yanlış hatırlamıyorsam son düzenleme ile birlikte soap header ile password ve şifre gitmesi gerekiyor. onun içinde wse kullanılıyor. sitede daha önce bu konu konuşulmuştu. ona göre gerekli değişimleri yapabilirisiniz. onları inceleyin gerekli değişiklikleri yapın takıldığınız diğer yerlere bakarız.
İp korumalı olduğu için deneme yapma şansımız yok.
Nice İnsanlar gördüm üstünde elbise yok;
Nice elbiseler gördüm içinde insan yok.
Nice elbiseler gördüm içinde insan yok.