Barkodlu terazi ile bilgisayar haberlesmesi..!
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
-
- Üye
Barkodlu terazi ile bilgisayar haberlesmesi..!
Merhaba.. Arkadashlar, Barkodlu terazi ile bilgisayar haberlesmesiş ne demekdir? BArkodlu terazinin verdiyi barkodda her sey okunur,mesela urun kodu ve kilosu(terazinin verdiyi barkodda,ilk 2 rakam bayrak kodu....3-7 rakamlari urun kodu ve 8-12 rakamlarda kilosu gosteryor.ve.sonuncu rakamda control-dur) sunuda kendi proqraminda ayarloyorsun..Sundan baska Terazi ile bilgisayarin haberlesmesine ehtiyac varmi?? Lutfen bilen varsa yazsin....
-
- Üye
Re: Barkodlu terazi ile bilgisayar haberlesmesi..!
Kardeshler bu konu haqqinda hecmi bilen yoxdur? Bu haberlesme haqqinda daha detayli bir bilgi istemiyorum sadece genel bir bilgi olursa yeter,bana sadece bu haberlesme anindan ne yapildiqi lazim...
s.a.
barkodlu terazi ile haberleşmeden ne kastedildiğini açıkçası tam olarak anlayamadım. terazinin programlanması için mi soruyorsunuz yoksa teraziden basılan barkodun okunması için mi?
barkodlu terazi ile haberleşmeden ne kastedildiğini açıkçası tam olarak anlayamadım. terazinin programlanması için mi soruyorsunuz yoksa teraziden basılan barkodun okunması için mi?
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
-
- Üye
aslangeri...Barkodlu terazinin basdiqi barkod haqqinda bilgim var,ama barkodlu terazinin bilgisayarla haberlesmesi (ag baqlantisi ile) movcuddur,ben bilmek istiyorum ki bu haberlesme ne ucundur???
diğer başlık ile birleştirelim..
http://delphiturkiye.com/forum/viewtopi ... 37#p156437
http://delphiturkiye.com/forum/viewtopi ... 37#p156437
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama