webbrowser Vbulletin

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
sinemyldz
Üye

webbrowser Vbulletin

Mesaj gönderen sinemyldz »

merhaba arkadaşlar benim başım bu webbrowser sorunlarından kurtulmuyo ya vbulletin tabanlı forumlara zarzor login olmayı başardım ama malesef yeni konu sayfasındaki textarea tabanlı bileşene veri gönderemiyorum memodan lütfen yardımlarınıza muhtacım :) başlığı yazıyor fakat mesaj yok forumda buna benzer bi konu buldum ama malesef sonuc vermedi örnek olarak şöyle gösteriyim :

http://www.divxcehennemi.com/newthread. ... read&f=365

bu linki programa verdiğimde bilgilerimi verebilirim ö.değil "esrarengizk" ve "249000" ile login oluyor bekliyor ve site yönlendiriyor onu sonra "subject" id li kutuya başlığı atıyor ama "message" id li textarea nafile son haftam buda lütfen değerli bilgilerinizi esirgemeyin çook tsk ederim hepinize iyi çalışmalar...
Kullanıcı avatarı
SimaWB
Üye
İletişim:

Re: webbrowser Vbulletin

Mesaj gönderen SimaWB »

Benim gördüğüm textarea'nın IDsi "vB_Editor_001_textarea". Textarea'nın name'i "message"
<textarea name="message" id="vB_Editor_001_textarea" rows="10" cols="80" dir="ltr" class="forum" tabindex="1"></textarea>
There's no place like 127.0.0.1
sinemyldz
Üye

Re: webbrowser Vbulletin

Mesaj gönderen sinemyldz »

Kod: Tümünü seç

WebBrowser1.OleObject.Document.GetElementByID('subject').Value := trim(Edit4.Text);
WebBrowser1.OleObject.Document.GetElementByID('vB_Editor_001_textarea').Value := trim(edit4.Text);
malesef böylede olmuyor yaa başlık atanıyor textarea gene boş ama çok tsk ederm yardımın için :(