Dll Memory Load Resource Kullanmak

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
G.Arkas
Üye
İletişim:

Dll Memory Load Resource Kullanmak

Mesaj gönderen G.Arkas »

Merhaba Arkadaşlarım;

Resource olarak projeye eklediğimiz bir *.dll* dosyasını extract etmeden direk olarak memory de zahmetsiz ve Antivirüs abiler tarafından uyarı almadan çalıştırmanın bir yolu varmıdır?Daha önce deneyen oldu mu? Neden sorduğuma gelince dll injection kullanıyorum bütün function kodlarım *.dll* dosyası içerisinde. Bunun içerisinden çağırarak çalıştırıyorum. Uygulama açıldığında dll dosyasını uygulamanın içinden extract ediyorum. Bunu çıkarmadan nasıl yapabiliriz?

Teşekkürler.
Resim
Kullanıcı avatarı
G.Arkas
Üye
İletişim:

Re: Dll Memory Load Resource Kullanmak

Mesaj gönderen G.Arkas »

@orhancc ilginiz için çok teşekkürler ancak;

Dll enjeksiyon kullamdığım için .exe dosyam sadece enjeksiyon görevi görüyor. Bütün iş dll dosyasında. Yüzlerce fonksiyon var hepsini Memory üzerinde ve dll içerisinde Export etmem gerekli buda çok uzun bir zaman alıyor. Bu kodu ve BTMemoryModule bileşenini denemiştim. Gerçekte uygulamamı exe olarak tasarlayıp dll dosyasına çevirdim ve AFXCodeHook ile

Kod: Tümünü seç

Module := CreateFile(pchar('CafeServer32.dll'), GENERIC_READ, FILE_SHARE_READ, nil, OPEN_EXISTING, FILE_ATTRIBUTE_NORMAL, 0); //dll oluşumu
CreateProcess(nil, PAnsiChar('Hook32'), nil, nil, False, 0, nil, nil, StartInfo, ProcInfo);Process Injection
Process'e enjekte ediyorum. BTMemory Modul ünü çalıştıramadım bu mantık ile. Aynı zamanda 64 bit Win7 kullanıyorum dll dosyam da 64 bit olarak tasarlamam mı gerekiyor acaba? Bildiğim kadarı ile 64 bit sistemlerde 32 bit .dll dosyasına enjekte olunamıyor? Farklı bir fikri olan var mı?

İyi çalışmalar.
Resim
Kullanıcı avatarı
sadettinpolat
Moderator
İletişim:

Re: Dll Memory Load Resource Kullanmak

Mesaj gönderen sadettinpolat »

Boxedapp adli bir kutuphane var. sanirim aradiginiz tarzda bir kutuphane.
http://www.boxedapp.com/boxedappsdk/
"Sevmek, ne zaman vazgececegini bilmektir." dedi, bana.

---
http://sadettinpolat.blogspot.com/