Raporları otomatik olarak mail atma

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
erkankurtaga
Üye

Raporları otomatik olarak mail atma

Mesaj gönderen erkankurtaga »

Windowsun zamanlanmış görevlerini de kullanabilen raporlarımı otomatik olarak verilen adres(ler)e mail atan bir program yapmaya çalışıyorum.Raporları mail olarak gönderebiliyorum yalnız windowsun zamanlanmış görev fonksiyonunu bu programma nasıl katarım onun yolunu bir türlü bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
orhancc
Üye
İletişim:

Re: Raporları otomatik olarak mail atma

Mesaj gönderen orhancc »

Mail gönderen bir tane ufak program yaz zamanlanmış görev olarak da onu çalıştır.
erkankurtaga
Üye

Mesaj gönderen erkankurtaga »

Öncelikle cevap yazdığınız için teşekkür ederim.Mutlaka bir exe yazmak lazım ki onu yapıyorum. Ama yapmak istediğim şey ben raporlarla ilgili olan tarih parametrelerini oluştururken zamanlanmış görevin o parametreler göre programlanması gerekiyor. Benim yapamadığımda bu. Yapmak istediğim şey özetle belli gün ve saatlerde o zamana ait bilgileri içeren bir raporu istenilen mail adreslerine gönderme kısmını yapıyorum ama bu zamanlama kısmı biraz problemli benim için.
Kullanıcı avatarı
Battosai
Üye

Mesaj gönderen Battosai »

Mademki exe yapıyorsunuz bu exe yi system tray de veya arka planda çalıştırıp sizin parametrelerinize göre istediğiniz vakitte işlem yapmasını sağlayabilirsiniz...