S.A.
CodeGear™ Delphi® 2007 for Win32® R2 Version 11.0.2902.10471 Copyright © 2007 CodeGear™. All Rights Reserved.
Paketi Windows 7 64 Bit kurulu bir makinaya kurulabilirmi?
Kuranlar varsa çıkan sorunları paylaşabilirmisiniz.
Teşekkürler
Delphi 2007 Windows 7 64 Bit Kurulumu hakkında
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- adelphiforumz
- Üye
Delphi 2007 Windows 7 64 Bit Kurulumu hakkında
Ehil olmayanlara sabretmek ehil olanları parlatır.
Akıllı birisinden gelen cefa, bilgisizlerin vefasından iyidir.
Bilgiye ulaştı mı ayak, kanat olur
Biz insanı kıyafetiyle ağırlar bilgisiyle uğurlarız.
Mevlana
Akıllı birisinden gelen cefa, bilgisizlerin vefasından iyidir.
Bilgiye ulaştı mı ayak, kanat olur
Biz insanı kıyafetiyle ağırlar bilgisiyle uğurlarız.
Mevlana
Re: Delphi 2007 Windows 7 64 Bit Kurulumu hakkında
Merhaba. Ben kendi notebook'uma c++builder 6 kurdumki sizin delphi 2007'nizden daha eski. Onda dahi sorun yaşamadım. sadece tek dikkat etmeniz gereken ek componentleri kuracağınız yer.ben alışkanlık tüm componentleri kullandığım derleyicinin kurulu olduğu klasörün altına kurardım. fakat windows 7 de program files klasörüne erişimde biraz mızmız. ek componentleri root'taki bir klasöre toplarsanız hiç bir sorun olmadan çok rahat kullanabilirsiniz.
Re: Delphi 2007 Windows 7 64 Bit Kurulumu hakkında
Windows 7 Ultimate x64 üzerinde Delphi 2007 çalışıyor, kullanıyorum. Hiçbir konuda sorun çıkarmadı.
Sadece x64 olduğundan IDE'de oluşan estetik sorunlar oluşuyor (pencere maximize edildiğinde kod yazdığımız kısmı yeni genişliğe göre align olamıyordu), onun da Delphi IDE için üretilmiş WOW64 diye bir patch ile çözüyorsunuz. ( Tam adı : Delphi_2007_2009_WOW64_Debugger_Fix )
Sadece x64 olduğundan IDE'de oluşan estetik sorunlar oluşuyor (pencere maximize edildiğinde kod yazdığımız kısmı yeni genişliğe göre align olamıyordu), onun da Delphi IDE için üretilmiş WOW64 diye bir patch ile çözüyorsunuz. ( Tam adı : Delphi_2007_2009_WOW64_Debugger_Fix )