Selam arkadaşlar,
Delphi 2009, visual studio 2008 yada 2010 64bit pc de çalışmama gibi bi durumu olabilirmi sizce? Yeni bi pc düzüyorumda, sorun çıkarırmı programlama dillerinin çalışması için?
64bit te fark edermi?
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- sabanakman
- Kıdemli Üye
Re: 64bit te fark edermi?
64 bit sistemimde bunların üçünü de kurup en az bir kere derleme yaptım ama Visual Studio'lar la çok çalışmadım. Bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.
Şaban Şahin AKMAN
Cevap İçin Çokkk tşk ederimm... Endişemi giderdiniz..sabanakman yazdı:64 bit sistemimde bunların üçünü de kurup en az bir kere derleme yaptım ama Visual Studio'lar la çok çalışmadım. Bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Bu programlar x64 te sorunsuz çalışıorlar ancak
Derlediğin ve gelişmiş özellikleri olan bir program x64 desteği vermez. Yazdığın programları delphi de yazıp Lazarus a çevirerek 64 bit desteği verebilirsin. Dosya boyutun biraz artar tabii ki. Ancak bu söylediğim durum çok gelişmiş uygulamalar için geçerli.

G.Arkas yazdı:Bu programlar x64 te sorunsuz çalışıorlar ancakDerlediğin ve gelişmiş özellikleri olan bir program x64 desteği vermez. Yazdığın programları delphi de yazıp Lazarus a çevirerek 64 bit desteği verebilirsin. Dosya boyutun biraz artar tabii ki. Ancak bu söylediğim durum çok gelişmiş uygulamalar için geçerli.
tşkkk..