Merhaba,
Firebird'ün 2.5.0 sürümü üzerindeki pek çok hatanın düzeltildiği ve pek çok performans iyileştirmesinin yapıldığı 2.5.1 sürümü çıktı.
http://www.firebirdsql.org/en/news/fire ... ble-12732/
2.5 kullanıyorsanız, yedek alıp sorunsuz bir şekilde 2.5.1'e geçebilirsiniz.
Kolay gelsin.
Firebird 2.5.1 Çıktı
- White Rose
- Üye
- İletişim:
Re: Firebird 2.5.1 Çıktı
2.5.0 a geçip geçmemekte tereddüt edip duruyordum,
teşekkürler Mustafa hocam...
teşekkürler Mustafa hocam...
Bencede 2.1.4 şu anda en stabili. ayrıca 2.5 deki yeniliklerden bazıları düzgün çalışmıyor bazılarıda benim ihtiyacım yok. Sadece sql ile kullanıcı işlemler yapma işi güzel ama oda 3.0 daki yetkilendirme sistemi olmadan fazla bir anlam ifade etmiyor.
3.0 da tahminim 3 - 4 seneye kullaılabilir olarak piyada olur.
3.0 da tahminim 3 - 4 seneye kullaılabilir olarak piyada olur.
Ahmet DENİZ
Merhaba,
3.0'ın o kadar uzayacağını sanmıyorum. Geliştiriciler acele etmiyorlar ve içlerine sinmeden paket yayınlamıyorlar. 3.0 alpha sürümü %80 oranında bitmiş durumda. Beta'dan sonra bildiğim kadraıyla yeni özellik eklemiyorlar, sadece mevcutlar üzerinde iyileştirme ve düzeltme yapıyorlar. Yani biraz daha hızlı ilerliyorlar.
Benim tahminim 2012 Şubat-Mart gibi ilk betayı çıkarırlar ve 2012 sonuna da 3.0 çıkar.
Kolay gelsin.
3.0'ın o kadar uzayacağını sanmıyorum. Geliştiriciler acele etmiyorlar ve içlerine sinmeden paket yayınlamıyorlar. 3.0 alpha sürümü %80 oranında bitmiş durumda. Beta'dan sonra bildiğim kadraıyla yeni özellik eklemiyorlar, sadece mevcutlar üzerinde iyileştirme ve düzeltme yapıyorlar. Yani biraz daha hızlı ilerliyorlar.
Benim tahminim 2012 Şubat-Mart gibi ilk betayı çıkarırlar ve 2012 sonuna da 3.0 çıkar.
Kolay gelsin.