arkadaşlar yaptığım bir yazılım var program bende sorunsuzca calısıyor bazı apilere hook attım programımda. neyse arkadaşa programı gönderdim, ikimizdede windows 7 64 bit sistem var. arkadas programı calıstırdıgında program hata verio ama ben teamviewer ile bilgisayarına baglandıgımda program sorunsuzca calısıyor yada ben değil başkası teamviewer ile arkadaşın bilgisayarına bağlandığında gene sorunsuzca calısıyor. bunun mantıklı bi açıklaması varmıdır açıkcası çok merak ediyorum? çözüm yolunu filan varsa gerçekten minnettar kalırım. delphi 7 kullanıyorum ve ilk kez böyle birşeyle karşılaştım bu yüzden cevabını bulamıyorum...
yalnız unutulmaması gerkeen bir nokta varki sadece ben değil bir başkası dahi teamviewer ile arkadaşın makineye bağlansa program sorunsuz çalışıyr teamviewerdaki muhabbet ne anlamadım ne özelligi var. baglanınca bi kaç yeri değiştirio sistemden belliki ama onlar ne? yada bende niye böyle bi problem yok
TeamViewer, bağlantıyı hızlı sağlamak adına görsel temaları kapatmaktadır. Tabi bağlantı kesilince de bu görsellik geri gelmektedir. Aradaki bu farkı gözeterek üzerinde kafa yormanız gerekiyor gibi.
Şaban Şahin AKMAN
_________________ Derin olan kuyu değil kısa olan iptir. - .
oda aklıma geldi teamviewer ayarlarından herşeyi orjinal halinde bıraktım. değişen birşey yok biri baglanmış olsun pc'ye kodlar işlemeye başlıo baglantı yoksa çalışma yok böyle birşeyi yapmak istesen imkansz
konuyla bağlantılı değil ama teamviewer ile ilgili bende şöyle bir problem yaşamıştım. programı kendi bilgisayarımda compile edince 2 mb ama teamviewer ile bağlanıp compile edince 14 mb oluyor. ammyy yada showmypc de sorun çıkmıyor.
sunye yazdı: 20 Oca 2012 11:07
konuyla bağlantılı değil ama teamviewer ile ilgili bende şöyle bir problem yaşamıştım. programı kendi bilgisayarımda compile edince 2 mb ama teamviewer ile bağlanıp compile edince 14 mb oluyor. ammyy yada showmypc de sorun çıkmıyor.