Merhabalar,
arkadaşlar benim bir sorunum var bazı dosyalar var uzantısı .mul olan boyutu içine ne eklersem ekliyim eklenıyor fakat aynı oluyor bunun boyutunu nasıl +1 + 2 değiştirebilirim, veya icon eklersem değişirmi yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler..
Dosya boyutu değiştirmek?
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Dosya boyutu değiştirmek?
normalde işletim sistemi dosya boyutunu belirler. Bu nedenle istediğiniz boyutu vermemiz uygun olmaz. Dosyaya ekleme yaptığınızda dosya boyutu değişir. Burada dosya yapısı çok önemlidir. Bazı programlar dosyaları için önceden yer tahsis eder, içine ekleme yaptığınızda boyutu değişmez. mul dosya türünü daha önce duymadım. Ekleme yapıyorum demişşiniz ama nasıl yaptığınıza dair bilgi paylaşmamışsınız. Bir companent yada dll yardımıyla mı yoksa binary olarak mi kullanıyorsunuz dosyayı.
Re: Dosya boyutu değiştirmek?
Benim anladığım kadarıyla sen bir bileşen yada yazılım kullanarak o dosyaya bilgi yazıyorsun. Bu durumda kontrol senin elinde değil kullandığın araçta oluyor.
Eğer dosyaya doğrudan bilgi ekleseydin eklediğin bilgi kadar dosyanın boyutu artardı.
Eğer dosyaya doğrudan bilgi ekleseydin eklediğin bilgi kadar dosyanın boyutu artardı.