#08S01 Bad handshake hatası
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
#08S01 Bad handshake hatası
MYdac kullanarak MySql bağlantısı yapabiliyordum daha önceden. Ama şu an kullanıcı adı ve diğer bilgileri giriyorum ama #08S01 Bad handshake hatası alıyorum. Nedir bu hata anlamadım gitti
DOĞUNUN SINIR TAŞI ERZURUM'UN DADAŞ'I
EFE'Sİ VAR İZMİR'İN EĞİLMEZ TÜRK' ÜN BAŞI
Re: #08S01 Bad handshake hatası
Hocam ingilizce hiç denecek kadar az ama anladığım kadarıyla MyDac versiyonuyla alakalı bir sorun var. Ama eğer öyleyse hazırladığımız programları sürekli güncellememiz mi gerekiyor ?
Evet sürüm uyuşmazlığı söz konusu. Eğer veritabanını güncellemek istiyorsanız ona uygun MyDAC versiyonu ile çalışmalısınız. Uygun MyDAC versiyonu yok ise veritabanını değiştirmeyin.
Hocam ben MyDac ile hostingimdeki veritabanına bağlanmaya çalışıyorum. O zaman bana ne önerirsiniz. Yani sürekli güncel sürüm kontorolü yapamam. Hostingdeki Mysql sürümü her değiştiğinde bu benim için bir sıkıntı olacak bu durumda...
Eğer kontrol sizde değil ise yapılacak birşey yok. Fakat sunucu kiralayıp tüm kontrolü elinize alabilirsiniz.
Yani güncellemeleri kontrol edip ona göre kendi programımızı güncelliycez bu durumda. Toplamda 10 makinanın bağlanacağı bir program bu. yani daha basit bir yolu olsaydı iyiydi 

MySql in versiyonuyla alakalı olmayan bir bağlantı yönetmi yok mudur acaba ?
Sunucuya hakim değilseniz versiyon kontrolünü yapmak zorundasınız . Bunu en kolay programınıza otomatik güncelleme özelliği ekleyerek yapabilirsiniz. Forumda ilgili içerikler mevcut