S.A.
adoconnect de hedef alanı kodla değiştirebilirmiyiz yani projenin altındaki data klasöründeki veritabanını kullanması için veritabanım acces klasör değişince hata veriyor. birde setup yaparken acces dosyaları dat uzantısı nasıl yapılıyor.
ilgileriniz ve cevaplarınız için teşekkürler.
adoconnect
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Değiştirebilirsin tabiki objeck inpector penceresinde yaptığın bütün ayarları kod lada yapabilirsin.
Data kontrolünüde bu şekilde yapabilirsin.
Kolay Gelsin...
Kod: Tümünü seç
//Data kontrolü
if not FileExists('c:\husoset\veri\datalar.fdb') Then
Begin
ShowMessage('Veriler Bulunamadı' + chr(13) +
................
End;
Kolay Gelsin...
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
abi yok ben sadece adoconnect in veritabanına bağlandığı dosyayı kodla yazmak istiyordum.
birde innosetup ta acces dosyalarını ayarlayamadım. acces dosyaları innosetup da nasıl ayarlanır.bir programda görmüştüm. acces tabloları
dat dosyası haline getirilmiş bunun hakkında bilginiz var mı
form da emeği geçen herkese teşekkürler
birde innosetup ta acces dosyalarını ayarlayamadım. acces dosyaları innosetup da nasıl ayarlanır.bir programda görmüştüm. acces tabloları
form da emeği geçen herkese teşekkürler
Kod: Tümünü seç
AdoConnection1.ConnectionString := 'Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\Etiket\etiket.mdb;Persist Security Info=False';
AdoConnection1.Connected := True;
Kolay Gelsin...
Gazete manşetleri
Öncelikle Acces veritabanı ofice kurulu bütün bilgisayarlarda çalışır şu an düşündüümüz zaman ofice programı olamayan bilgisayar da yok en büyük avantajı da bu. Yinede bunu hazırlamak istersen setup programını scriptler yazman gerekecek bu konuyla ilgili forum'u araştırırsdan örnek lere ulaşırsın.musalpay yazdı: birde innosetup ta acces dosyalarını ayarlayamadım. acces dosyaları innosetup da nasıl ayarlanır.bir programda görmüştüm. acces tabloları
Kolay Gelsin...
Gazete manşetleri