Proxy Server

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Cevapla
alyamus
Üye
Mesajlar: 44
Kayıt: 09 Ara 2011 09:09

Proxy Server

Mesaj gönderen alyamus »

Merhaba sayın hocalarım ve arkadaşlarım bir işin içinden çıkamadım yapmak istediğim programa proxy server kurmak yani belirtiğim ip adresi yada sunucu adresi program açık iken reğeditte kendini true yapsın ve internet te bu ip açılsın program kapatıldıgın da proxy server ip adresini kapatsın ve regediti false yapsın bu mantık da bişiler yapmak istiyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürederim.
Kullanıcı avatarı
Commandx
Üye
Mesajlar: 183
Kayıt: 01 Oca 2008 05:34

Re: Proxy Server

Mesaj gönderen Commandx »

Umarım kızmazsın ama ben bişey anlayamadım.
regeditte nerede neyi boolean yapacak
Hangi ip açılacak, "program kapatıldığın da veya internet te" demişsiniz, da de ta te ekleri burda bitişik yazılmalıydı, bu yüzden okuduğumu anlayamama konusuna bir darbeyi de buradan aldım.
T.D.K. Yazım kuralları syntaxına uygun değil.

Program kapatıldığında ilgili Ip neden kapatılacak
hamachi tarzında veya sanal ip dağıtacak driver yazıyorsunuz gibime geldi.
Regedit ne tür bir false işlemi alıcak, biraz daha açık seçik yazarsanız çözüm ve insanları anlama adına bizde kendimizi geliştirmiş oluruz.
http://www.delphibasics.co.uk/RTL.asp?Name=DaysBetween
http://www.neonhaber.com/Static/mega-co ... index.html
www.delphican.con
Function PARSE( text, ilk, son:String ): String; //
begin
Delete(Text, 1, pos(ilk, Text) + Length(ilk)-1);
Result := Copy(Text, 1, Pos(Son, Text)-1);
end;
Cevapla