s.a.
bir evrak programı üzerinde çalışıyorum. tarayıcıda taradığım belgeleri pdf olarak saklıyorum. bunun yanında pdf dosyalarını delphi kodları ile birleştireme ekleme silme vs işlemler için gnostice firmasından pdf toolkik vcl adında component seti aldım. bunun içinde add digital signature diye bir demo var.bunu incelerseniz, bir takım bilgiler istiyor. özellikle pfxfile diye bir dosya arıyor bu nedir nasıl eklenir. bunun yanında password var o nedir? bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. demonun ekranı görüntsünü ekleyemedim. isteyen olursa gönderirim. hoşça kalın.
pdf dosyasını dijital imza ile imzalama.
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: pdf dosyasını dijital imza ile imzalama.
Pdf için bilmiyorum ama yazdığımız programları imzalamak için şöyle bir yol izledik:
GlobalSign'dan digital imza satın aldık. Bize pfx uzantılı bir dosya verdiler. Bu dosyayı internetten indirirken password girmeniz isteniyor. Ve artık o pfx dosyası sadece o password ile çalışıyor. Windows'un SignTool adındaki programı sayesinde istediğiniz dosyayı imzalayabiliyorsunuz.
SignTool sign /f ImzaDosyası.pfx /p Password ImzalanacakDosya.exe
Bu konuda forumda bir makale yazacaktım ama bir türlü vakit bulamadım
GlobalSign'dan digital imza satın aldık. Bize pfx uzantılı bir dosya verdiler. Bu dosyayı internetten indirirken password girmeniz isteniyor. Ve artık o pfx dosyası sadece o password ile çalışıyor. Windows'un SignTool adındaki programı sayesinde istediğiniz dosyayı imzalayabiliyorsunuz.
SignTool sign /f ImzaDosyası.pfx /p Password ImzalanacakDosya.exe
Bu konuda forumda bir makale yazacaktım ama bir türlü vakit bulamadım

There's no place like 127.0.0.1