Merhaba arkadaşlar,
Delphi ile rastgele erişimli dosyaya kaydedilen
record tipi verileri visual basic ile okuyarak değişkenleri çekmek
istiyorum. Konu hakkında bilgisi olan ve yardımcı olabilecek biri var mı?
Şimdiden teşekkürler.
Rastgele erişimli dosya
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Rastgele erişimli dosya
Merhaba
Forumdaki bir çok programcı bu söylediğin işlemi kolaylıkla yapabilecek kapasitededir.
Delphi ile kaydedildi derken kaynak kodları mevcut olarak varsayabilir miyiz?
Burasının bir Delphi platformu olduğundan yola çıkarak, sana Veri Dosyası Haritası anlamına gelen File Structure çıkarma konusunda yardımcı oluruz. Visual Basic tarafını sana bırakalım değil mi?
Delphi kaynak kodları yoksa ( yazılımın lisans gerekleri sorun olmayacak şekilde) bir kopyasını örnek veri girişi yapılmış olarak download edilebilir halde sunmalısınız ki konu hakkında yardımcı olmak isteyenin bir dayanak noktası olsun.
Sonuçta sipariş bir durum varsa konu farklı, yardım amaçlı ise farklı.
Forumdaki bir çok programcı bu söylediğin işlemi kolaylıkla yapabilecek kapasitededir.
Delphi ile kaydedildi derken kaynak kodları mevcut olarak varsayabilir miyiz?
Burasının bir Delphi platformu olduğundan yola çıkarak, sana Veri Dosyası Haritası anlamına gelen File Structure çıkarma konusunda yardımcı oluruz. Visual Basic tarafını sana bırakalım değil mi?

Delphi kaynak kodları yoksa ( yazılımın lisans gerekleri sorun olmayacak şekilde) bir kopyasını örnek veri girişi yapılmış olarak download edilebilir halde sunmalısınız ki konu hakkında yardımcı olmak isteyenin bir dayanak noktası olsun.
Sonuçta sipariş bir durum varsa konu farklı, yardım amaçlı ise farklı.
Re: Rastgele erişimli dosya
Burnuma Crypter kokusu geliyor ama neyse.
Ana uygulaman Delphi olduğunu anlıyorum yazdıklarından. VB ile yazdığın bir başka programdan diğer uygulamanın içinde ki değişkenleri almak istiyorum demişsin bu biraz Hex bilgisi gerektiriyor sanırım. Ama hala tam anlamış değilim yapmak istediğin şeyi. Biraz daha açarmısın...