Yurdum cedayım kıymatlım, zombi etmişsin topiği

Senden bi ricam olucak, o bahsettiğin db ye bi diagnostic yapabilir misin? bunu connection yokken yapman gerek yanılmıyorsam. Neden sordum, Dişçi arkadaşıma yazdığım proje hurda ve aha çalışıyo elleşmeyin denilen makinalarda ve fb 1.5.6 yanılmıyorsamda 7 yıldır aynı db hiç bakımsız çalışıyor. Geçen proje yi güncelliycem diye fdb yi aldım bir bakayım dedim sadece 2 pageindex hatalı diyor, düzeltmedimde halada çalışıyor. Kuyumda ise merkez db sanırım 2 gb ta dayandı, replication arada bağlantılar yüzünden transactionlar kontrolsüz kalıp genelde limbo transaction diyorlar bunlarıda arada düzelttip çalışmaya devam ediyor. Bu tasarımdan kaynaklı. vediğim iki örnekte benim için her iki uç örnek, sende durum nedir? kerteriz noktaları almakta fayda var

Firebird ün paralıya dönme ihtimali bence yok, sourceforge üzerinde bir proje, yanılmıyorsamda vakıf. İddialı olarak söyliyemem, okadar uzun boylu okumadım. hikayesi çok yazıldı forumdada zaten. Paralı olursada zaten ozamana kadar birisi mutlaka çıkar başka bir açık kaynak kodlu yazılım üretir
Arkadaş dünyada tekiz ya, Demokratlığım tartışılmaz, godummu oturturum

elin gavurunun derdi klavyemizi eskitmesin arkadaş, hangisi işine geliyorsa kullan geç devam et, bekleme yapma.
Haa mikisoft ta ben gıcığım, şahsi ve siyasi açıdan, 600-700tl külliyen ve apaçık AJAN bir sisteme para vericem, o para, kuruluşu ve "tarihi" sadece öldürmekle yazılmış ülke o parayla, kendi menfaati için, daha fazla para kazanmak için çoluk çocuk, kadın, yaşlı öldürmek için SİLAH üretsin. yok arkadaş, ben şahsen linux kullanıyorum. bide bizim "Laz a rus" buldum içininiz fesat arkadaş sizin

:D) ah keşke şu pisiki furmıyaydılar çok iyi olcaktı, neydi adı pardus muydu neydi

içini boşaltıp müzeye koydular garibimi