var fs:TFileStream; d,w:String;
begin
try
d:='C:\Yol\SQLEXPR.EXE';w:='http://download.microsoft.com/download/8/4/D/84DFA98B-CA99-4D53-81C5-CECFF9D20A38/SQLEXPR.EXE';
fs:=TFileStream.Create(d,fmCreate or fmShareDenyNone);
IdHTTP.Get(w, fs);
finally
fs.Free;
end;
end;
şeklinde indirmeye çalışmaktayım fakat dosyanın sonu hiç gelmiyor, indirme işlemi (VCL tarafından) sonsuz bir döngüye takılıyor (XE5, Delphi2005 ve Delphi7 üzerinden Indy9 ve Indy10 ile denendi hepsi aynı). Maalesef kedi açımdan gün içinde çok ince çalışma yapabilme ortamı yakalamam imkansız olduğu için böylesi bir inceleme yapabilmem hafta sonuna kaldı ama böylesi bir durum hakkında bilgisi olan tecrübeli bir arkadaşlar varsa da tecrübesinden faydalanmak çok makbule geçecektir . İyi çalışmalar.
Şaban Şahin AKMAN
_________________ Derin olan kuyu değil kısa olan iptir. - .
Şöyle takip eder misiniz ? Forma bir tane IdHttp koyup iki eventini de aşağıdaki gibi kodlayıp gözlemleyin. Belki de arkada işlmin bitmesini beklerken donup kalmış gibi bir izlenim vermiştir.
İlginçtir, örnek kodunuzu göremeden farklı bir yol denedim problem çıkmadı. Önce sanal bir windows 7 üzerinde denedim sorun yaşamadım. Acep güvenlik duvarı mıdır dedim Norton Internet Security'i az biraz kurcaladıktan sonra yine sıkıntı çıkmadı. Sanırım çalışmasının ortalarında Norton'a takıldı. Beni yanıltan nokta WorkBegin olayının çalışmasından sonra program normal çalışıyor gibi düşündüm ondan sıkıntı oldu sanırım . Herkeslere teşekkürler ve de iyi çalışmalar .
Şaban Şahin AKMAN
_________________ Derin olan kuyu değil kısa olan iptir. - .