DevExpress lisans

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Kullanıcı avatarı
veliadiguzel
Üye
İletişim:

DevExpress lisans

Mesaj gönderen veliadiguzel »

Selamun Aleyküm.

Arkadaşlar devexpress aldırıyorum ama kafama takılan bir soru var lisanslaması nasıl abone olmadan almak istiyorum her yıl 600$ dan bahsediyor abonelik için sadece vcl full paketi alırsam sadace guncellemelerden mahrum kalırım diye düşünüyorum doğrumu yok sa 1 sene sonra seti kullanamaz mıyım. Birde türkiyede satan bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir firma varmı şirketimiz internetten alış verişe sıcak bakmıyorda.
Veli ADIGÜZEL
Kullanıcı avatarı
vkamadan
Kıdemli Üye
İletişim:

Re: DevExpress lisans

Mesaj gönderen vkamadan »

Merhabalar ,
satın aldığınızda 1 yıl boyunca destek ve güncellemeler le beraber bileşen setini ve kaynak kodlarını satın almış olursunuz. 1 yıl sonra elinizdeki son haliyle kullanım hakkınız süresiz devam eder.
Türkiye de ELMER den alabilirsiniz.

İyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
Kullanıcı avatarı
veliadiguzel
Üye
İletişim:

Teşekkürler.
İyi çalışmalar.
Veli ADIGÜZEL
Kullanıcı avatarı
m_ekici
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen m_ekici »

Sonra yeni delphi çıkıyor. zamanla yeni lisansına geçmek zorunda kalıyorsun. Sonra tekrar satın almak zorunda kalıyorsun.. :(
Kullanıcı avatarı
veliadiguzel
Üye
İletişim:

işimi gördüğü sürece Delphi 7 :D aslında jvcl ile yapacaktım ama dbtreeview yavaş kaldı. Sağolsun patronlarda beni kırmadı...
Veli ADIGÜZEL