Selamun Aleyküm.
Arkadaşlar devexpress aldırıyorum ama kafama takılan bir soru var lisanslaması nasıl abone olmadan almak istiyorum her yıl 600$ dan bahsediyor abonelik için sadece vcl full paketi alırsam sadace guncellemelerden mahrum kalırım diye düşünüyorum doğrumu yok sa 1 sene sonra seti kullanamaz mıyım. Birde türkiyede satan bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir firma varmı şirketimiz internetten alış verişe sıcak bakmıyorda.
DevExpress lisans
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
- veliadiguzel
- Üye
- İletişim:
DevExpress lisans
Veli ADIGÜZEL
Re: DevExpress lisans
Merhabalar ,
satın aldığınızda 1 yıl boyunca destek ve güncellemeler le beraber bileşen setini ve kaynak kodlarını satın almış olursunuz. 1 yıl sonra elinizdeki son haliyle kullanım hakkınız süresiz devam eder.
Türkiye de ELMER den alabilirsiniz.
İyi çalışmalar.
satın aldığınızda 1 yıl boyunca destek ve güncellemeler le beraber bileşen setini ve kaynak kodlarını satın almış olursunuz. 1 yıl sonra elinizdeki son haliyle kullanım hakkınız süresiz devam eder.
Türkiye de ELMER den alabilirsiniz.
İyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
- veliadiguzel
- Üye
- İletişim:
Sonra yeni delphi çıkıyor. zamanla yeni lisansına geçmek zorunda kalıyorsun. Sonra tekrar satın almak zorunda kalıyorsun.. 

- veliadiguzel
- Üye
- İletişim:
işimi gördüğü sürece Delphi 7
aslında jvcl ile yapacaktım ama dbtreeview yavaş kaldı. Sağolsun patronlarda beni kırmadı...

Veli ADIGÜZEL