Herkese iyi çalışmalar,
Daha önce paradox ta çalışıyordum şu anda interbase geçecem fakat bir türlü table oluşturamadım. Program dizininde gdb dosyası arıyor fakat bulamadım. create database oluyor fakat table açamıyor, sql kodu ile create table yaptım oda işe yaramadı. Bunları rahatlıkla yapabileceğim bir yönetim programı yokmu. siz bu tableleri nasıl oluşturuyorsunuz yoksa hepsini kodla mı yapacam. bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Büyük programlarda bu kadar table açıp yönlendirmek saatler alır.
İnterbase de table
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
forumda interbase ve firebird uzerine yazılmıs yuzlerce baslık var
cala kalem ise girismek yerine hepsinin yarısının yarısını okumus olsanız
hem bir cok sey ogrenmis olursunuz hemde kendiniz arastırarak yaptıgınız icin bu bilgiler daha kalıcı olur.
yonetim aracı olarak ibexpert yeterli
link: google.search.ibexpert
cala kalem ise girismek yerine hepsinin yarısının yarısını okumus olsanız
hem bir cok sey ogrenmis olursunuz hemde kendiniz arastırarak yaptıgınız icin bu bilgiler daha kalıcı olur.
yonetim aracı olarak ibexpert yeterli
link: google.search.ibexpert
ÜŞENME,ERTELEME,VAZGEÇME
Tabiki şimdi her seferinde olayı yeniden anlatmak, anlatanı da diğer insanları da sıkar
O yüzden sağolsun arayüzü geliştirenler ARAMA diye bir durum eklemişler. Aramadan istediğiniz soruların cevabını alacağınızdan eminim. Ayrica @gkimirti nin bahsettiği ibexpert i indirip, create olaylarını daha kolay yapabilirsiniz..

Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!