Sa. arkadaşlar hayırlı hafta sonları dilerim, sorum şu daha önceden yazmış olduğum programımda aol button diye bir component kullanmıştım fakat bilgisayarıma format attığım için bu componente internetten ulaşamıyorum, daha önceden bu componenti kullanmış olan arkadaşlarımız bana yardımcı olabilirler mi ?
Delphi 1 (Kodadı: Delphi 1)
Delphi nin ilk sürümü 14 Şubat 1995 de satışa sunuldu. Sadece 16 Bit uygulamalar için kaynak kodları içeriyordu. Bileşenleri son derece kısıtlıydı.
Tüm mesajı neden bold yazdın? Aradığın component ücretli mi değil mi? vs. ayrıca her yeni gelene tavsiye etmekte sakınca yok.
Bulamazsanda pas ve dfm dosyalarını notepad gibi bir editorle açıp, TAOL.. yada neyse tam adı, onları TSpeebutton, TButton gibi bir class la rename edip projeni açabilirsin, en fazla IDE bazı propertyleri bulamadım kaldırılıcak der, ama projen aktif hale gelir. Yalnız Tam uyan sınıfı seçmen işini kolaylaştırır.
KOlay gele
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak... Zoru başarırım, İmkansız zaman alır FreeMan 35.5
Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
Delphi nin ilk sürümü 14 Şubat 1995 de satışa sunuldu. Sadece 16 Bit uygulamalar için kaynak kodları içeriyordu. Bileşenleri son derece kısıtlıydı.
Tüm mesajı neden bold yazdın? Aradığın component ücretli mi değil mi? vs. ayrıca her yeni gelene tavsiye etmekte sakınca yok.
Bulamazsanda pas ve dfm dosyalarını notepad gibi bir editorle açıp, TAOL.. yada neyse tam adı, onları TSpeebutton, TButton gibi bir class la rename edip projeni açabilirsin, en fazla IDE bazı propertyleri bulamadım kaldırılıcak der, ama projen aktif hale gelir. Yalnız Tam uyan sınıfı seçmen işini kolaylaştırır.
KOlay gele
Verdiğiniz tavsiyerlden dolayı Teşekkür ederim, componenti buldum, txt editörü ile açtıktan sonra kodları pas olarak kaydettim ve componenti kurdum...