idftp socket error hatasını pas geçmek
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
idftp socket error hatasını pas geçmek
arkadaşlar yazmış olduğum programda ftpden sürüm kontrolü yaptırıroyurm sprunum şu internet bağlantısı var ise sorun yok çalışıyor fakat sıkıntı şu internet bağlantısı yok ise haliyle socket error hatası veriyor benim derdim bu uyarı mesajı ekrana çıkmadan program çalışmaya devam etsin bunu nasıl başarabilirim arkadaşlar idftp. connect deyince bağlantı yoksa hata veriyor. bunu aşmam gerekiyor
Soru Sorarken yazmaya Üşenmeyen Parmaklar Sorunun Çözüldükten Sonra Teşekkür etmeye de Üşenmesin.
Re: idftp socket error hatasını pas geçmek
Try except blogunun icine al, except blogunu bos birak. Delphiden calistirdiginda hatayi yine de verecektir fakat exe'yi bagimsiz calistirdiginda hata göstermeyecektir.
kıdemsiz üye
Re: idftp socket error hatasını pas geçmek
ikra hocam yardımın için teşekkürederim dediğin yöntemi kullandım oldu problemim çözüme kavuştu fakat except bloğunu boş bırakınca olmadı except bloğunda splah formu free yapıp mainformu create ettim ve sorunumu çözdüm ben bu yöntemi except ile değilde Finally ile denedim aşamadım except ile çözebileceğim hiç aklıma gelmemişti açıkçası
yardımın için tekrar teşekkürederim.

Soru Sorarken yazmaya Üşenmeyen Parmaklar Sorunun Çözüldükten Sonra Teşekkür etmeye de Üşenmesin.