Arkadaşlar elimde delphi kodları var ama bu kodda nasıl bir düzenleme yaparsam 8-9 tuşlarına basarak saniyeden daha düşük bir sürede KO da kullanılabilir hale getirebilirim???
Yöntem yanlış. Çünkü bu tür klavye üzerinde yapılan kodlama işlemlerini KO alıgılıyor ve ban yiyorsunuz. Benim daha iyi bir önerim var. Klavye portundan veri göndererek bu işlemi yapabilirsin. Sanki gerçekten klavyenden tuşlara basılıyormuş gibi algılar program.
In dubio pro reo... Şüpheden sanık/özgürlük yararlanır...
kaan_karabey yazdı:Kimse Cvp Vermeyecek Mi Arkadaşlar???
@PROGRAMADOR sorunuza cevap verip "KO algılıyor ve ban yiyorsunuz" dedikten sonra; "ban"dan bahsedildiğini görünce KO'nun bir oyun olabileceğini anladım. Internetten araştırınca Knight Online olduğunu anladım
Soru sorarken sizin anladığınız şekilde değil de herkesin anlayacağı şekilde sorarsanız daha çok yada daha açıklayıcı cevaplar alırsınız....
Program mantığı ile ilgili yorum yapmıyorum. Sadece senin verdiğin kodda keybd_event'i yanlış kullandığını görüyorum. keybd_event fonksiyonu yazdığın şekilde karakteri sayıya çevirerek çalışmaz. Karakterin ASCII kodunu yani Ord fonk.'dan geri dönen sayıyı göndermelisin. Kodunu aşağıdaki gibi değiştirirsen sonuç almaya başlarsın. Programının mantığı sana kalmış.
...
for i:=0 to memo2.Lines.Count-1 do //harfleri yazması için döngü...
begin
if Trim(memo2.Lines[i]) = '' then Continue;
for j := 1 to Length(memo2.Lines[i]) do // bu döngü, memo'nun ilgili satırı 1 karakterden fazlaysa, herbirini göndermesi için yazıldı
begin
keybd_event(Ord(memo2.Lines[i][j]), 0, 0, 0); //memo2 den karakterleri alıp yolluyor...
keybd_event(Ord(memo2.Lines[i][j]), 0, KEYEVENTF_KEYUP, 0);
end;
end;
...