Ayrı ayrı çalışan program birleştiğinde çalışmıyor

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
haymet
Üye

Ayrı ayrı çalışan program birleştiğinde çalışmıyor

Mesaj gönderen haymet »

Arkadaşlar elimde 2 tane kendi yazımım program var ayrı ayrı çalıştırdığımda çalışıyor.
Ama ikisini ayrı buttonclicklerde birleştirdiğim zaman 1. program çalışıyor 2. ciye sıra geldiğinde hata veriyor.(Belli bir yerine geldiğinde)
Program şu şekilde;
2 tane dosya okutuyorum (Her iki programda kullanıyor).
2 tane çıktı dosyası verecek yerini gösteriyorum(2. Program kullanıyor sadece)
Hata almamın nedeni ne olabilir yardımcı olabilirseniz çok sevincem. (Kendine güvenen çalıştırırım diyen arkadaş var ise ücret ile de değerlendiririm- Kod yazmayacak hatayı gidercek)
Kullanıcı avatarı
mrmarman
Üye
İletişim:

Re: Ayrı ayrı çalışan program birleştiğinde çalışmıyor

Mesaj gönderen mrmarman »

Şaka gibi. Daha bir önceki başkasına cevap yazdım şimdi de senin için bu mesajı yeniden yazmayım artık.

Başlığı düzeltin bari. Müneccim aranıyor. :lol: Başlığı açtığınız yer de "Programlama" başlığı değil "Eleman Arayanlar" başlığında olsun. Koda ihtiyaç yok ya o bakımdan.
Resim
Resim ....Resim
Kullanıcı avatarı
G.Arkas
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen G.Arkas »

Muharrem abiye tamamen katılmakla beraber son derece "kısıtlı" olan bu soru için verebileceğim tek cevap aynı anda çıktı almaya yada dosyaları aynı anda okumaya çalışıyorsanız bir çakışma olma ihtimali kuvvetle muhtemel gibi görünüyor...
Resim
Kullanıcı avatarı
freeman35
Admin

Mesaj gönderen freeman35 »

Muharrem bey boşuna uğraşmayın derim, sizin cevabınız var diye silmedim, yoksa böyle anlaşılmayan, defalarca yazılmış, cevaplanmış soru gördümmü sorgusuz sualsiz siliyorum, ısrar eden olursada üyeliğini siliyorum, hakaret değil saygısızlık densizlik yapanıda yeliğini islmekle beraber banlıyorum. Can sıkmaya gerek yok, cevap yazmayın derim. Yanılmıyorsam mevlana hazretlerinin sözüydü "alatabileceğin sadece karşındakinin anlayabileceği kadardır" yaşımız gereği edindiğimiz tecrübeler sayesinde, yazılan yazıdan bu anlama kapasitesini biraz olsun tahmin edebiliyoruz. Sabır taşını bile çatlatabilecek kapasitede çok kişi var malesef :S
cevabı unuttum: hak taalanın hikmeti, sual olunmaz...
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5

Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
varyemez
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen varyemez »

Hemen idam sehpasını kurup mubarek günde kısa yola gitmeyelim. "Belki arkadaş anlatmasını bilememiştir" diyerek şöyle yapalım. kodları yollasın bana maille , incelerim. Uygun bir ücret belirleyip bunu da lösev e (veya kendi belirleyeceği bir kuruma) bağışlarız.
Not: bunun "kendine güvenmekle bir alakası yok , gerekirse diğer arkadaşlardan da yardım alacam çünkü....
Kullanıcı avatarı
freeman35
Admin

Mesaj gönderen freeman35 »

malesef ben idam sehpasını hiç kaldırmıyorum, kaldıramıyorum. Eğer toplum olarak, cezayı can yakmak değilde caydırıcı olarak algılarsak, işte ozaman hak ettiğimiz yerde oluruz. Ama tekrar malasef, şeriatın kestiği parmak acımaz demek zorunda kalıyoruz çoğu zaman.
ücretin değerlendirme fikrin gerçekten onur verici, teşekkür ederim.
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5

Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!