Visual Studio Just-in-Time Hatası!

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
xozcanx
Üye

Visual Studio Just-in-Time Hatası!

Mesaj gönderen xozcanx »

Merhaba Uygulamayı çalıştırdığımda Aşağıdaki hatayı almakyatım daha önce karşılaşan varmıdır çözüm nedir.
Resim

Teşekkürler,
İyi Çalışmalar.
Nasibinde varsa, alırsın karıncadan bile ders, Nasibinde yoksa, bütün cihan önüne serilse, sana ters..
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Re: Visual Studio Just-in-Time Hatası!

Mesaj gönderen mussimsek »

Program açılırken bir hata oluşuyor. Ben genelde veritabanı bağlantısını açık unuttuğum zamanlarda alıyordum bu hatayı. Programın başlangıcında olan kodları gözden geçirin...

Debugger olarakta Visual Studio seçili olduğu için, uygulamanızı VS ile debug etmeyi öneriyor.

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
xozcanx
Üye

Mesaj gönderen xozcanx »

Hocam ilginize teşekkürler tam açıklama yapmadım kusura bakmayın,
sadece bu problem 2 makinede var uygulama üzerinde herhangi bir güncelleme yada değişiklik yapmadım sadece makineye 2 uygulama yükledim bu sabah geldiğimde bu problem vardı.
yüklenen uygulamlar ise Acrobar Reader XI ve DotPDF(PDF yazıcı).

Sistem müsait değil birazdan Visual Studio yu kaldırıp tekrardan kurulum deneyeceğim internette çok araştırma yaptım verilen regedit ayarlarına kadar kontrol ettim ama sonuç alamadım.

Bağlantılar açık olmamasına rağmen hata veriyor malesef.

Tekrar kurulum yaptığımda aldığım sonucu yine paylaşırım bu sorunla ilgili tam bir cevap yok sanırım yada duruma göre değişiklik göstermekte.
Nasibinde varsa, alırsın karıncadan bile ders, Nasibinde yoksa, bütün cihan önüne serilse, sana ters..
Kullanıcı avatarı
SimaWB
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen SimaWB »

"Visual Studio Just-in-Time Hatası!" diye bir hata olmaz. Hatanın Visual Studio ile alakası yok.
Sn.mumsimsek'in de ifade etmeye çalıştığı gibi, bilgisayarda varsayılan debugger programı Visual Studio olduğu için bu pencere açılmış.
Asıl önemli olan açılan pencerede yazan "An unhandled win32 exception" ifadesi. Yazdığınız kodda try-except bloğu içinde yakalamadığınız bir hata meydana gelmiş. En güzeli; yapabiliyorsanız programınızı debug modda çalıştırıp hatanın meydana geldiği satırı bulmaya çalışın.
There's no place like 127.0.0.1
Kullanıcı avatarı
xozcanx
Üye

Mesaj gönderen xozcanx »

SimaWB yazdı:"Visual Studio Just-in-Time Hatası!" diye bir hata olmaz. Hatanın Visual Studio ile alakası yok.
Sn.mumsimsek'in de ifade etmeye çalıştığı gibi, bilgisayarda varsayılan debugger programı Visual Studio olduğu için bu pencere açılmış.
Asıl önemli olan açılan pencerede yazan "An unhandled win32 exception" ifadesi. Yazdığınız kodda try-except bloğu içinde yakalamadığınız bir hata meydana gelmiş. En güzeli; yapabiliyorsanız programınızı debug modda çalıştırıp hatanın meydana geldiği satırı bulmaya çalışın.

Merhaba;

Hocam sizin dediklerinizide uyguladım ama hata aldığım bir satır yok herşey normal.ilginç olan kısım önceki mesajdada yazdığım gibi programda hiçbir güncelleme yapmadım, tek satır kod değiştirmedim hergün kullanılıyordu. makineler domaine bağlı uygulama yükleme download ws kapalı Acrobat reader kurulumu ve DodPDF kurulumu için yetkiler açıldı kurulum bitti yetkiler kapatıldı bir sonraki gün sabah uygulama sadece 2 makinede çalışmıyor.
debug moda hata almadım diyorum ama boş bir projeyi bu 2 makinede çalıştırdım hata vermeden çalıştı. komik bir durum ama hala çözüm arıyorum :(

ilginiz ve paylaştığınız bilgi için teşekkürler.

Resim
Kullanıcı avatarı
warder
Üye

Mesaj gönderen warder »

DEP ile ilgili olduğuna dair bildirimler gördüm. Programı DEP e eklemeyi denemediyseniz bir deneyin isterseniz.
... Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Mustafa Kemal Atatürk...
Kullanıcı avatarı
xozcanx
Üye

Mesaj gönderen xozcanx »

Merhaba;

İlgilenen herkese teşekkürler, işlemle ilgili yazılımsal düzeltmelerle bir çözüm bulamadığım için makineye format atmayı çözüm olarak gördüm ve formatladıktan sonra hiçbir sorun kalmadı ve uygulama çalıştı.