Tabcontrol Ürün

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
gazzeantep
Üye

Tabcontrol Ürün

Mesaj gönderen gazzeantep »

Merhabalar,
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim ondan sonra kendi sorunumu söyleyeceğim.

Belirtmek istediğim şudur.Bu sitede en alttaki sayaca baktığımızda toplam online sayısının 5'i geçtiğini görmedim fakat online sayısı 2 bini geçen forumlardan daha hızlı yanıt alıyorum burada.Demek ki kişi sayısı önemli değil , kişilerin bu noktada nitelikleri daha önemliymiş :) Burada olmakta çok memnunum :) Çok saolun cevaplarınız için.

Asıl Soruma Gelecek olursak;

Resim

yukardaki kırmızı kare içine aldığım bölümü yapmak istiyorum.Fakat ne kadar uğraştımsa yapamadım.Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varmıdır.

Benim program hazır ürünler var içinde.Fakat bu yukardaki tabcontrol olsa gerek bunu kullanıcı atamalı yapamadım.

Mesala yukarıdaki programda tabcontrola kullanıcı ürünleri kendisi değiştirebiliyor.

Lütfen desteklerinizi bekliyorum...
gaus
Üye
İletişim:

Re: Tabcontrol Ürün

Mesaj gönderen gaus »

Şunu demek istiyorsun sanırım burada ürünler var ürünler daha çok olabilir o yüzden sekmelere tıklayınca adamlar başka ürünler görebilsin o zaman tabcontrol değil
pagecontrol kullnacaksın
gazzeantep
Üye

Mesaj gönderen gazzeantep »

Yok öyle değil de ben başka birine sormuştum o bana yardımcı oldu çok saolun teşekkürler.
Senat0r
Üye

Mesaj gönderen Senat0r »

Nasıl yardımcı olduğunuda yazarsanız çok mutlu oluruz olurda bizim işimizede yarayabilir :)
gideceği limanı bilmeyen gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

Kod: Tümünü seç

Delete from hayat where cins="çıkarcılar"
ss_mustafa
Üye

Mesaj gönderen ss_mustafa »

Senator kod kiismina yazdigin sql kodu cuk diye oturmus.