Kimseyi karalmak istemiyorum ama delphiturk.com sitesinin yapmış olduğu kodbankı son güncellediğimden bu yana programı çalıştırdıktan sonra delphi ile açtığım son projenin ya .dfm ya .res yada .pas dosyasının içindeki herşey birgün sonra siliniyor. İlk başlar benden kaynaklanan bi sorun olduğunu düşündüm fakat aynı sorundan bi kişi daha delphiturk kodbank da yazmış
ilk bu sorunla karşılaştığımda sitedede sormustum aşağıdaki linkte konu mevcut. Şuan daha kötü bi durumdayım .res dosyasının içinde sadece yanyana null yazıyor ve bir yedek dosyasıda yok gördüğüm kadarıyla
viewtopic.php?t=21560
benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşda delphiturk.com sitesinden @asvald nicki bir arkadaş.
aşağıda code tagları arasında bulunana mesajda kendisinin kodbank a Şikayet başlığı altında attığı mesajdır.
Kod: Tümünü seç
Ne zaman delphi ile kod yazıp ve delphi turk kodbankı çalıştırsam hazırladığım kodlar bir gün sonra içi boş dosya oluyor yani siliniyor. Acaba kodbanktamı bir sorun var.Bilgisayarımı formatladığımda çalışıyor fakat yine delphiturk kodbankı kursam aynısı yine oluyor.