Flash ile yapılmış oyundan veri okuma

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Lord_Ares
Üye

Flash ile yapılmış oyundan veri okuma

Mesaj gönderen Lord_Ares »

Flash ile yapılmış online oyunlardaki skor, puan gibi bilgileri delphi de okuyabiliyormuyuz ? Konu hakkında fikri olan yol gösterebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

( Delphide flash kullanımı hakkında neredeyse hiç yok denebilecek kadar az bilgi bulabilyoruz. Standart bulunan konular swf dosyasını bilgisayarına indirme ve oynatma. Fakat online olanlara ne örnek ne de makale var. )
NoT : Amacım bot veya hile yazmak değildir. Yukarıda dediğim gibi skor, level gibi bilgileri okumak formda göstermektir.
xxxjedixxx
Üye

Re: Flash ile yapılmış oyundan veri okuma

Mesaj gönderen xxxjedixxx »

Söylediğin konu flash ilgili değil, flash'ı açtığın uygulamanın memory'sini okumak ile ilgilidir. IE ile açıyorsan IE'den ilgili memory adresini bulman gerekiyor. CheatEngine'ı araştırıp ile bir kaç deneme yaparsan daha iyi anlayabilirsin. Bu tür işlerde asıl mesele skorun tutulduğu adresi bulmaktır. Ondan sonrası memory okumak ve yazmak.
Lord_Ares
Üye

Delphide yapacağım uygulama ile açıp değer okumak istiyorum.( webbrowser gibi..). C# ile yapan gördüm fakat delphide malesef göremedim.
PROGRAMADOR
Üye

Mesaj gönderen PROGRAMADOR »

Konu Activex ile ilgili. C# ile oluyorsa Delphi ile de olur. Bunun programlama dili ile alakası yok.

ShockwaveFlash1.GetVariable ile dediğinizi yapabilirsiniz.
In dubio pro reo...
Şüpheden sanık/özgürlük yararlanır...
Lord_Ares
Üye

işte bende onu öğrenmek isitiyorum , bunla ilgili örneği veya yol gösterecek paylaşımınız varsa gönderirmisiniz arkadaşlar :))