Proqrami Icin Yardim

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
sitem
Üye

Proqrami Icin Yardim

Mesaj gönderen sitem »

Arkadaslar Saka Gibi Gelecek Size Ama Elimde program Var Bu Proqrami Nasil Parola Falan Koya Bilirim Ve Ya Kayit Olan Uyeler Kulan Bilsin Yapa Bilirim Her Kesin Kulanmasini Istemiyorum Cevablarinizi Bekliyorum
Kullanıcı avatarı
brs
Üye

Re: Proqrami Icin Yardim

Mesaj gönderen brs »

sitem yazdı:Arkadaslar Saka Gibi Gelecek Size Ama Elimde program Var Bu Proqrami Nasil Parola Falan Koya Bilirim Ve Ya Kayit Olan Uyeler Kulan Bilsin Yapa Bilirim Her Kesin Kulanmasini Istemiyorum Cevablarinizi Bekliyorum

Gerçekten "Saka Gibi" Kusura bakma da bu yazdıklarından ne anlamamızı bekliyorsun...
İşi bilen yardım eder, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan ise çamur atar...
Kullanıcı avatarı
Commandx
Üye

Re: Proqrami Icin Yardim

Mesaj gönderen Commandx »

1.Yol Bir Winrar arşivi içine programı koy şifrele sıkıştır
Şifreyi o kullanmak istediğin kişilere şifresini verirsin rarı açar kullanır

2. Yol Delphi ile memory stream konularıyla ilgili olarak
o programı, küçük yazacağın bir uygulamanın resourcesine ekleyerek veya bir Dll injector ile memorye yüklersin, injectorde şifre soran inputbox koyarsın, şifreyi bilen kişiye Program istenen uygulamanı memorye yükler, Şifreyi bilemeyene ise memoryden siler veyahut program istenen uygulamanızı resourceden extract yapıp çıkarmaz

3. O programı kendin yeniden yazıp program açılışında şifre soran form, inputbox gibi sorgu ekranları yerleştirirsin, Zaten program birkere exe olarak derlenmişse o exenin içine herhangi bir nesne, kod, bileşen vs koyman basittir ama eventlerine kod yazman çok zordur hatta imkansızdır.

Yapsan bile Bir button,edit, label gibi basit bileşenler ekleyebilirsin fakat o butona kod yazamazsın, Bi ara boş bir butona basit bir kodu

Kod: Tümünü seç

Showmessage('Ahey Hohey')
yazmıştım "User32.MessageboxA veya User32.GetWindowTextA" ollydbg ile memorydeki dumpları offsetleri registerleri operatörlerle kaynaklaya kaynaklaya taşıya taşıya bayağı bi uğraşmıştım.
http://www.delphibasics.co.uk/RTL.asp?Name=DaysBetween
http://www.neonhaber.com/Static/mega-co ... index.html
www.delphican.con
Function PARSE( text, ilk, son:String ): String; //
begin
Delete(Text, 1, pos(ilk, Text) + Length(ilk)-1);
Result := Copy(Text, 1, Pos(Son, Text)-1);
end;