Merhaba;
Uygulamaya güncelleme bölümü ekledim fakat kullanan şirkette kullanıcıların Download yapmaları engelenmiş. sitede bulunan dosyayı download edip programı güncelleyemiyoum. @mrmarman hocamızın paylaştığı makaledeki gibi güncelleme yapayım dedim burada da port engeli olduğunu öğrendim. Kendi uygulamam için Download yetkilerinin açılmasını isteyemem tabikide. Bunu durumu nasıl çözebilirim.
Teşekkürler.
[Çözüldü]-Program Güncellemede Download Engeli?
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
[Çözüldü]-Program Güncellemede Download Engeli?
En son xozcanx tarafından 24 Mar 2015 10:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Nasibinde varsa, alırsın karıncadan bile ders, Nasibinde yoksa, bütün cihan önüne serilse, sana ters..
Re: Program Güncellemede Download Engeli?
Merhaba,
Bu tarz engeller genelde belli tipte dosyalar için (.exe, .zip...) konulur.
* Bilgi işlem ile konuşun ve sizin dosyanıza istisna koymalarını isteyin. Neticede sizin programınızı kullanıyorlarsa, yapmaları onlar için de mantıklı.
* Eğer teknik bir nedenden yapamıyorlarsa, dosyanın uzantısını engele takılmayacak bir uzantı yapın, abc ve xox gibi. Daha sonra download bittikten sonra programınız uzantıyı orijinal hale getirsin.
Kolay gelsin.
Bu tarz engeller genelde belli tipte dosyalar için (.exe, .zip...) konulur.
* Bilgi işlem ile konuşun ve sizin dosyanıza istisna koymalarını isteyin. Neticede sizin programınızı kullanıyorlarsa, yapmaları onlar için de mantıklı.
* Eğer teknik bir nedenden yapamıyorlarsa, dosyanın uzantısını engele takılmayacak bir uzantı yapın, abc ve xox gibi. Daha sonra download bittikten sonra programınız uzantıyı orijinal hale getirsin.
Kolay gelsin.
Hocam cevabınız için teşekkürler bilgi işlem departmanı geçekten sıkıntılı, söylediklerinizi dikkate alarak bir deneme yapayım.
Nasibinde varsa, alırsın karıncadan bile ders, Nasibinde yoksa, bütün cihan önüne serilse, sana ters..
Hocam dediklerinizi de yaptım fakat bazı engellere yine takıldım. çok uzakta değil Buradaki makaleden yararlanarak problemi çözüme ulaştırdım.