taranan görüntüleri veritabanında tutma

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
mazhargemci
Üye

Re: yardım... (acil) taranan görüntüleri veritabanına

Mesaj gönderen mazhargemci »

Tamam abicim sinirlenmeye gerek yok hersey kontrol altinda yaptim istedigim gibi oldu.
Buyuk bi yuku uzerimden aldin nasil olacak diye dert yaniyordum
Allah senden razi olsun
Lord_Ares
Üye

Re: yardım... (acil) taranan görüntüleri veritabanına

Mesaj gönderen Lord_Ares »

Mrmarman hocamın yazdıklarına azcık dikkatli baksaydınız hocamı bu kadar terletmemiş olacaktınız. Projenizi hazırlayıp bitirip göndermesi üstüne
Tamam abicim sinirlenmeye gerek yok hersey kontrol altinda yaptim istedigim gibi oldu.
demenizde ilginç. Şahsen sizin bir projeye başlamadan önce Delphi programlama dilini pekiştirmeniz gerektiği kanaatindeyim. Bariz yapılmış verilmiş bir örnekteki Fonksiyonu, değişkenleri tanımlayacağınız yeri, yani delphinin temellerini bilmiyorsanız size tavsiyem bu konulara hakim olana kadar bilgilerinizi pekiştirmeniz. Bu kadar sabırla yardım eden hocalarımıza da gerekli saygıyı eksik etmemiz gerekir.
Saygılarımla

NoT : Türkçe kaynağı, desteği, açıklamalı ve eğitici örneği az bulunan bir programlama diline , kattığınız yararlardan ve şahsım gibi kişilere programlama dilini sevdirmenizden ötürü Delphi Türkiye ve ailesine minnet duyuyor, teşekkür ediyorum.
Saygılarımla
mazhargemci
Üye

Re: taranan görüntüleri veritabanında tutma

Mesaj gönderen mazhargemci »

abi biliyorum yine kızdıracam ama öğrenciyim delphiden çok az anlıyorum ki anlamışındır bunu ve bu projeyi teslim etmem gerek.
abi şu bana yaptığın belge taradıktan sonra veritabanı vardı ya sen direk dbgridten kayıt yapıyordun. onları bilgileri editten girip pdf dosyasını da bi button yardımıyla alıp kaydet butonuna tıkladığımız zaman bilgileri ve prf dosyasını veri tabanına gömecek. (normal bilgileri veritabanına gömüyorum fakat pdfli ne yapsam olmuyor) :(
anlatmak istediğimi anlamışsındır umarım.
abi lütfen yardım et bana :(
coder
Üye

Mesaj gönderen coder »

Merhabalar, projeni son teslim etme günün nedir ? Buna göre ben de burada sana yalın bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağım :idea:
Kullanıcı avatarı
mrmarman
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mrmarman »

bkz. bu link
Resim
Resim ....Resim