mrh, arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var
aynı klasör içinde bulanan 4 dosyayı tek bir dosya haline getirip, sonra tekrar birleştirdiğimiz dosyayı nasıl ayırabiliriz.
herkese iyi çalışmalar..........
dosya birleştirip,ayırma
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: dosya birleştirip,ayırma
Bu yazdıklarından kimin ne anlayabilir, zahmet olmaz ise birazdaha ayrıntıları bir seyler yazsanız.
Hangi dosyaları birleştirip tekrar ayirmak istiyorsunuz...
Hangi dosyaları birleştirip tekrar ayirmak istiyorsunuz...
İşi bilen yardım eder, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan ise çamur atar...
Haklısın biraz daha açıklayícı olmaya çalışacağım.
a klasörün içinde 4 tane *:bmp veya *.png uzantılı dosyamız var bu uzantılı dosyaları birleştirip tek bir dosya halinde a klasörü içine oluşmasını, istenildiği zaman birleştirilmiş bu tek dosyayı açıp 4 dosyayı tekrar aynı a klasörüne çıkarmak istiyorum.
İyi çalışmalar.
a klasörün içinde 4 tane *:bmp veya *.png uzantılı dosyamız var bu uzantılı dosyaları birleştirip tek bir dosya halinde a klasörü içine oluşmasını, istenildiği zaman birleştirilmiş bu tek dosyayı açıp 4 dosyayı tekrar aynı a klasörüne çıkarmak istiyorum.
İyi çalışmalar.
Aslına bakarsanız daha çok stream kod türüyle yapılan birleştirme ve açma yöntemlerini kastediyorum,
Biraz inceledim siteden ama olmadı maalesef.
Biraz inceledim siteden ama olmadı maalesef.
- sabanakman
- Kıdemli Üye
İyi günler. En temizi .zip olarak sıkıştırıp, açmak olacak sanırım. Hatta sıkıştırma yöntemini depola (stored) yaparsanız bahsettiğiniz biçimde dosyalar birleştirilip, ayrıştırılabilir ama boyutun küçülmesinde fayda var deyip normal sıkıştırma yöntemini kullanabilirsiniz. Ücretsiz olan TurboPower Abbreiva bileşenini kullanabilirsiniz. İyi çalışmalar.
Şaban Şahin AKMAN