nkdemo

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
macsonfor
Üye

nkdemo

Mesaj gönderen macsonfor »

Şu veritabanındaki verileri olivetti 6010 yazarkasasına gönderme sorununa bir türlü çözüm bulamadım. Yanlız tek öğrendiğim bu işi "nkdemo.exe" adlı programla yapabileceğim. Bilmiyorum belkide yanlış yoldayım. Neyse bu nkdemo.exe adlı program hakkında bilgilerinizi bekliyor ve herkese teşekkür ediyorum.
Kolay Gelsin....
Bilgi Paylaşıldıkça Çoğalır
DotCom
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen DotCom »

merhabalar ;

pek bir bilgim yok diyebiliriz ama olay şöyle.

bizim sattıgımız muhasebe programını ( ETA ) bir petrol istasyonunun marketine kurmuştum. oradada aynı cihazdan vardı. NKDEMO programını pc ye kurdum. bu program aracılığı ile bir PLU uzantılı dosya oluşturuluyor. daha sonrasında bu dosyayı eta programı içinden ayarlamıştım.

ve gün içinde yapılan tüm satışlar akşam marketin kapanışında , pc ye aktarılıyor ve stok dan düşülüyordu.

kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
macsonfor
Üye

NKDEMO

benim demek istediğim bu değil aslında şöyle ki bu program elimde var bi web adresinden buldum program kurulduktan sonra bir sürü dosya atıyor hdd2ye bunların bazısının uzantıları *.dbf yani veritabanı ve bi kaçtanede exe bitanede demo.bat adlı bi dosya var exe uzantılı dosyalar çalışmıyor demo çalışıyor yanlız bi işlem yaptığını zannetmiyorum. Belkide yanlış program kullanıyorum bilemiyorum eğer elinizde varsa bana gönderirseniz sevinirim. Birazcıkta kod olarak örnek verebilirseniz gerçekten çok iyi olacak... İlgilendiğiniz için çok Teşekkür ediyorum Saygılarımı Arz Ediyorum....
DotCom
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen DotCom »

Arkadaşım program elimde yok , müşterimde kurulu , müşterime uradığımda programın kopyasını alırım. ve size ulaştırırım.

kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
macsonfor
Üye

NKDEMO

Teşekkür Ediyorum...
b3442451@trbvn.com
Üye

Re: nkdemo

Mesaj gönderen b3442451@trbvn.com »

merhaba konu bayağı eski fakat bu programa ulaşabilen oldu mu acaba?