Listviewe (item.text, item.text2 ve item.text3) olarak var; Bu alanları daha fazla "10" gibi tane kadar alan ekleyebilir miyiz?

Kod: Tümünü seç
Listview1.Editmode:=True;
fesiharslan yazdı:Structure penceresinden ListView > ItemAppearance > Item'ı seçin. Item altındaki GlyphButtonun'u seçin ve Object Inspector'dan visible özelliğini False yapın.
ListView'ın kendi üzerinde varsayılan bir CheckBox'u vardır. Bunu aktif hale getirerek için aşağıdaki komutu kullanabilirsiniz.
Daha önce defalarca test ettim. ListView'in CheckBox yapısında bir problem yok.dogan yazdı:fesiharslan yazdı:Structure penceresinden ListView > ItemAppearance > Item'ı seçin. Item altındaki GlyphButtonun'u seçin ve Object Inspector'dan visible özelliğini False yapın.
ListView'ın kendi üzerinde varsayılan bir CheckBox'u vardır. Bunu aktif hale getirerek için aşağıdaki komutu kullanabilirsiniz.
Sayın fesiharslan; Dediğiniz yöntemleri yaptım fakat listviewdeki Checkbox bir türlü seçili hale getiremedim, acaba sizin test etme imkanınız oldu mu?
var
i:integer;
begin
For i:=0 to 9 do
begin
with ListView1.Items.Add do
begin
Text:=i.ToString+'. Kayıt;
end;
end;
end;
var
i:integer;
begin
For i:=0 to 9 do
begin
with ListView1.Items.Add do
begin
Text:=i.ToString+'. Kayıt;
end;
end;
end;
Bu hafta içerisinde, bu konu üzerinde çalışır, detaylar hakkında bilgilerimi paylaşırım. Zaman bulabilirsem bir örnek de paylaşırım.dogan yazdı: Sayın hocam sanırım eksik anlattım,
DynamicAppearance ile Add new den oluşturulan "GlyphButton" yani Checkbox seçemiyorum, "GlyphButton" oluşturmasam bile Listview1.Editmode:=True olmasına rağmen yinede seçemiyorum....
fesiharslan yazdı:Bu hafta içerisinde, bu konu üzerinde çalışır, detaylar hakkında bilgilerimi paylaşırım. Zaman bulabilirsem bir örnek de paylaşırım.dogan yazdı: Sayın hocam sanırım eksik anlattım,
DynamicAppearance ile Add new den oluşturulan "GlyphButton" yani Checkbox seçemiyorum, "GlyphButton" oluşturmasam bile Listview1.Editmode:=True olmasına rağmen yinede seçemiyorum....
Öğleden sonra GlyphButton ile CheckBox kullanma örneğini yayınlarım İnşallah.Serhat yazdı:fesiharslan yazdı:Bu hafta içerisinde, bu konu üzerinde çalışır, detaylar hakkında bilgilerimi paylaşırım. Zaman bulabilirsem bir örnek de paylaşırım.dogan yazdı: Sayın hocam sanırım eksik anlattım,
DynamicAppearance ile Add new den oluşturulan "GlyphButton" yani Checkbox seçemiyorum, "GlyphButton" oluşturmasam bile Listview1.Editmode:=True olmasına rağmen yinede seçemiyorum....![]()
![]()
![]()
![]()
Hocam harikasınız...